Miesten edustusjoukkueelle tappio kotiavauksessa

12.10.2019

Otteluraportti PSS - S.S.Storm 6-9 (3-3, 3-3, 0-3)

PSS miesten kotiavauksesta pisteet Siuntioon S.S. Stormin matkaan. Heikot erien loput koituivat porvoolaisten kohtaloksi, ja S.S. Stormin kliinisen viimeistelyn tuloksena pisteet matkasivat vieraiden mukana takaisin Siuntioon.

PSS tuli ensimmäiseen erään vahvasti siirtyen ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana 2-0 johtoon. Ensimmäisen erän toisella puoliskolla kuitenkin kotijoukkueen ote karkasi ja vieraat pääsivat paremmin paikoille ja muutaman herpaantumisen ja merkkausvirheen johdosta Storm sahasi PSS-puolustuksen auki ja viimeisteli omat paikkansa kliinisesti. PSS löi vielä kolmannen maalin erään, mutta niin teki myös vieraat, joten erätauolle siirryttiin tasalukemista 3-3.

Toiseen erään PSS tuli taas pirteästi ja siirtyi heti takaisin kahden maalin johtoon. Pelin hallinta taas erän alusta siirtyi lievästi kotijoukkueelle, mutta pienen maalinedussähläyksen jälkeen vieraat tulivat jälleen otteluun mukaan. Erän edetessä tilanteita syntyi molempiin päihin, ja S.S. Storm nousi tasoihin jälleen erän puolessavälissä. PSS siirtyi vielä kerran erässä johtoon mutta vieraat nousivat vielä takaisin tasoihin erän lopussa. Kotijoukkueen virheet maksoivat kalliisti, joten myös toiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa, tällä kertaa taululla luvut 6-6.

Kolmas erä jatkoi ottelun teeman mukaisesti ja PSS miehet hallitsi aavistuksen ottelutapahtumia, mutta tehottomuus omissa paikoissa ja keskialueen huolimattomuusvirheet pitivät kotijoukkueen maalisarakkeen kuudessa, kun vieraat käyttivät omat paikkansa jälleen erittäin tehokkaasti ja ratkaisi ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana osuen kolmesti ja iskien taululle loppunumerot 6-9.

PSS:n tehokkaimmat: