C1-pojilla tiukka taisto Espoossa

10.11.2019

Porvoon salibandyseuran C1-pojat kävivät lauantaina vierailulla Espoossa. Vastassa oli viime vuoden SM-pronssimitalisti Oilers NG. Tällä kertaa PSS sai tunnustaa isännät paremmikseen lukemin 7-4 (0-1, 4-2, 3-1).

Heti ottelun alkuminuuteista lähtien PSS sai huomata, että Oilers oli liikkeellä voitto mielessä. Isäntien hyökkäykset vyöryivät vaarallisesti kohti PSS maalia, mutta porvoolaismaalivahti Niklas Nykänen onnistui mainiosti torjunnoissaan ja johtomaalia ei espoolaiset onnistuneet tekemään. Sen sijaan PSS onnistui erässä maalaamaan kertaalleen ylivoimalla, kun Niko Miettinen pisti pallon maaliin ylivoimalla Joel Berghemin syötöstä.

-          Vastustaja on kyllä liikkeellä todella hyvällä jalalla ja karvaavat todella agressiivisesti kolmella, jopa neljällä pelaajalla. Pitää päästä paineen alta pois, mutta helppoa ei pelin avaaminen tule olemaan, totesi valmentaja Johan Tuominen ensimmäisen erän tapahtumia.

Toiseen erään tulivat molemmat joukkueet hyvin valmistautuneena. Hyökkäykset vyöryivät päästä päähän ja ottelu oli todella tasainen. Oilers onnistui erässä ensin ja tasoitti ottelun, kun vajaa neljä minuuttia oli toista erää pelattu. PSS siirtyi jälleen johtoon ajassa 32:09, kun Kim Nissi onnistui sivaltamaan Mikko Hatunpään syötöstä porvoolaiset jälleen johtoon. Loppuerä jatkui tasaisena ja maaleja tehtiin puolin ja toisin. Illan upeimman maalin kujeilivat edellisen tapaan sama parivaljakko, mutta maalintekijänä tällä kertaa Mikko Hatunpää ja Kim Nissi syöttäjänä. Oilers onnistui kuitenkin maalinteossa hieman paremmin ja toiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa 4-3.

Kolmanteen erään marssi taistelutahtoinen PSS. Kopissa oli päätetty, että ilman taistelua ei kotimatkalle lähdettäisi. PSS ei kuitenkaan löytänyt tällä kertaa aukkoja Oilersin vahvasta puolustuksesta ja joutui pelaamaan isommalla riskillä, joka kostautuikin muutamaan otteeseen ja isännät rankaisivat vahvalla viimeistelyllään, tehden erän alkupuoliskolla yhden ja loppupuolella kaksi maalia. Ottelun loppuun PSS sai vielä kaunisteltua numeroita ylivoimamaalilla, kun Niklas Tuominen napautti pallon maaliin Alex Laitin esityöstä.

-          Tasainen ottelu, missä meillä oli kyllä omatkin paikkamme, mutta emme täysin onnistuneet maalipaikkoja hyödyntämään. Vastus oli kyllä jälleen huippuluokkaa ja tällaista tämän pitääkin olla. Kumpikaan ei saanut tänään mitään ilmaiseksi, muotoili Johan Tuominen.

Oilers NG - PSS ottelutilastot

Ensi sunnuntaina C1-pojat matkaavat jälleen vierasotteluun Lahteen, jossa vastaan asettuu sarjataulukossa pisteen porvoolaisia edellä oleva LASB. C1-poikien SM-sarja on huipputasainen ja 9 joukkuetta ovat tällä hetkellä pisteen sisällä toisistaan. Kotiotteluissa C1-poikia pääsee kannustamaan kahden viikon päästä 23. ja 24.11.

12.05.2020PSS:n joukkueet voivat käynnistää ulkona tapahtuvan pienryhmäharjoittelun
30.04.2020PSS-valmennusryhmät kauden 2020-2021 juniorijoukkueisiin
29.04.2020PSS ja Intersport Porvoo aloittavat yhteistyön
10.02.2020 10:00Light Iron ja PSS jatkavat seurayhteistyötään