C1-pojilla jälleen tiukka vääntö

17.11.2019

Porvoon salibandyseuran C1-poikien SM-sarja jatkui jälleen viikonloppuna, kun joukkue matkusti Lahteen, jossa porvoolaisia isännöi LASB. Joukkueet ovat aiemmin kohdanneet harvakseltaan ja vastustajan nykykunto oli hienoinen arvoitus. Erittäin tasaisen ottelun voittajaksi selvisi tällä kertaa isäntäjoukkue LASB lukemin 8-7 (1-2, 3-1, 4-4).

Ottelun alku oli tasaista vääntöä. Molemmilla joukkueilla oli hyvä liike ja tarkkaa puolustamista nähtiin puolin ja toisin. Isännät aloittivat maalinteon kuuden minuutin kohdalla ja kenties hieman onnekaskin laukaus livahti etukulmasta sisään. PSS sai otetta peliin ja hallitsi peliä hienokseltaan. Porvoolaisten avausmaali nähtiin ajassa 14:43 tuomitusta rangaistuslaukauksesta, jonka Alex Laiti laittoi hallitun harhautuksen päätteeksi verkon perukoille. Kaikki näytti porvoolaisittain hyvälle, kun Niklas Tuominen siirsi PSS:n johtoon muutama minuutti ennen erätaukoa.

Toiseen erään kotijoukkue tuli ryminällä. LASB oli erässä hieman hallitsevampi osapuoli. Kolme ensimmäistä maalia kirjattiin kotijoukkueelle, ennen kuin Joel Berghemin ylivoimamaali toi tilanteeksi vielä ennen erätaukoa kutkuttavasti 4-3 ja kaikki oli vielä avoinna viimeiseen erään lähdettäessä.

Kolmas erä oli kenttätapahtumien osalta tasainen, porvoolaisten yrittäessä vimmatusti tasoitusta. PSS:n vahvasta yrityksestä huolimatta maaleja onnistui aluksi tekemään kotijoukkue, Porvoossa viime kaudella pelanneen Aatu Harmaalan johdolla. Kotijoukkue rankaisi armottomasti pienistäkin virheistä. LASB siirtyi erän alkupuoliskolla jo tukevantuntuiseen 7-3 johtoon, mutta PSS oli päättänyt taistella. Niklas Tuomisen kaksi maalia toivat porvoolaiset jo kahden maalin päähän. Seuraavan iski kuitenkin LASB ajassa 54:51 ja ottelu näytti lopullisesti menevän kotijoukkueelle. PSS oli kuitenkin yhä päättänyt taistella ja Mikko Hatunpää ja Alex Laiti nostivat vielä porvoolaistoiveita kavennuksillaan. Loppuun PSS:lle tarjottiin vielä tasoitusmahdollisuutta ylivoimalla, mutta palloa ei kuitenkaan enää saatu maaliin asti.

-          Tasaistahan tämä taas oli ja harmi, että loppukiri ei ihan riittänyt voittoon asti tänään. Hieno taistelu joukkueelta kuitenkin ja periksi ei annettu. Kuukauden vierasputki on nyt takanapäin ja ensi viikonloppuna päästään taas Auroran matolle pitkästä aikaa. Odotettavissa on jälleen hienoa salibandyviihdettä viikonlopun ratoksi ja toivottavasti saadaan taas kuudes kenttäpelaaja katsomosta, toteaa joukkueenjohtaja Tuomas Liimatainen

PSS:n saldona on nyt kolme voittoa ja kolme tappiota, jolla ollaan sarjassa sijalla kahdeksan. Sarja on kuitenkin huipputasainen ja tilanteet muuttuvat taulukossa tiuhaan. Ensi viikonloppuna on C1-pojilla vuorossa kaksi kotiottelua, kun Aurora-hallille saapuvat porvoolaisten vieraaksi lauantaina klo 18.30 alkavaan otteluun OLS ja sunnuntaina klo 16 on vastassa Merikoski SBT.

10.12.2019Tulevat ottelut Auroralla, VKO 50
04.12.2019Tulevat ottelut Auroralla, VKO 49
28.11.2019Itä-Uudenmaan urheiluakatemian info 2004-syntyneille
27.11.2019Seuran valokuvaus kokosi joukkueet Auroralle
26.11.2019Tulevat ottelut Auroralla, VKO 48
22.11.2019Naisten TEHO Sport Suomen Cupin välieräparit arvottu
18.11.2019Itäväylä Säbä - salibandyn junnuturnaus Porvoossa 5.1.2020!
18.11.2019N1: Kotipelissä hyvää taistelua - PSS sai Tampereella kylmää kyytiä
18.11.2019Tulevat ottelut Auroralla, VKO 47