C1-pojat voittivat trilleriottelun

31.01.2020

Porvoon salibandyseuran C1-pojat pelasivat FBA-maajoukkuetie-pelitapahtumassa kauden ensimmäisen kohtaamisensa Hämeenlinnan Steelersiä vastaan. Hämeenlinnalaisten kausi on ollut kaksijakoinen ja heikomman alkukauden jälkeen ovat pelit sujuneet viime aikoina erinomaisesti. Ottelusta muodostuikin todellinen jännitysnäytelmä, jonka PSS käänsi lopulta itselleen viimeisten minuuttien aikana. Voitto PSS:lle lopulta lukemin 7-5 (3-1,0-3,4-1).

Avauserän molemmat joukkueet aloittivat hieman tunnustellen. Vähitellen PSS sai kuitenkin otetta pelistä ja hallitsi erää hienokseltaan. Tämä näkyi myöskin maalien muodossa. PSS onnistui paremmin ja erä porvoolaisille lukemin 3-1.

Toinen erä sujui porvoolaisittain heikommin. Vastustajan erittäin aktiivinen karvaus tuotti PSS:lle vaikeuksia. Steelers pääsi peliin mukaan hieman onnekkaastikin, kun kavennus syntyi pallon pompattua PSS:n omasta pelaajasta maaliin. Pian tämän jälkeen hämeenlinnalaiset onnistuivat toistamiseen ja peli oli tasoissa. PSS joutui takaa-ajajaksi, kun Steelers onnistui vielä kertaalleen. Toiselle erätauolle hämeenlinnalaisten johtoasemassa 3-4.

Kolmanteen erään PSS sai hyvän alun ja tasoitus tuli vajaan kahden minuutin pelin jälkeen. Tasatilanteessa mentiin aivan ottelun loppumetreille asti. PSS onnistui jälleen siirtymään johtoon ajassa 57:15. Steelers ei kuitenkaan luovuttanut, vaan ottivat aikalisän, jonka jälkeen he onnistuivat jälleen tasoittamaan pelin. Ottelu näytti jo venyvän jatkoajalle, kunnes ajassa 59:39 PSS niittasi voittomaalin ja kaunistelivat vielä loppulukemiksi 7-5 tyhjään maaliin.

-       Ensimmäinen erä oli hyvä. Toinen vaikeampi ja menetettiin pallo liian monta kertaa heidän aktiivisen karvauspelin ansiosta ja kaveri pääsi peliin mukaan. Kolmannessa pidettiin pää kylmänä ja pallo liikkui paremmin. Pojat pelasivat kärsivällisesti joukkueena isolla J:llä ja lopun onnistumiset toivat tärkeä pisteet, kertasi joukkueen vastuuvalmentaja Johan Tuominen ottelun kulkua.

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Joel Berghem (2+0), Niklas Tuominen (2+0), Alex Laiti (1+2), Niko Miettinen (1+1), Kaapo Markkanen (1+0), Okko Kemppainen (0+1), Kim Nissi (0+1), Mikko Hatunpää (0+1)

PSS nousi voitollaan sarjataulukossa neljänneksi. PSS pelaa vielä toisen ottelun leirillä ja siinä vastaan asettuu turkulainen TPS. Seuraava kotiottelu pelataan poikkeuksellisesti Askola-areenalla 9.2, jolloin vastaan asettuu sarjajohtaja SBS Masku/Wirmo.

06.04.2020Tiedote - Stadiumin ja PSS:n yhteistyö päättyy
21.03.2020Tiedote PSS-jäsenille kauden päättymisestä ja toiminnan jatkosta
10.02.2020 10:00Light Iron ja PSS jatkavat seurayhteistyötään
08.04.2020Kia Lehmusvuori Liiganaisiin