C-tytöt jatkoi tappiolla Rankoista Ankoista ja voitolla NST:tä

26.02.2020

Porvoon Salibandyseuran C-tytöt pelasivat salibandyn tyttöjen SM-sarjaa Mosahallilla, Helsingin Tapanilassa kohdaten Rankat Ankat Oulusta (SSRA) ja NST Lappeenrannasta.

Oulua vastaan PSS hävisi lukemin 1–3 (1–2, 0-0, 0-1) ja toisessa NST sai tunnustaa PSS:n paremmaksi lukemin 1–3 (0–0, 0–2, 1–1).

– Molemmat pelit olivat tasaisia. Ensimmäisessä pelissä luotiin paljon maalipaikkoja, mutta turha hätäily ja kiire esti maalinteon. Toisessa pelissä puolustuspelaaminen oli erittäin korkealla tasolla. Kiire leimasi edelleen pallollista pelaamista etenkin hyökkäyspäässä. Erityismaininta maalissa hyvin pelanneelle Elsa Pulkkiselle varmasta ja laadukkaasta maalivahtipelistä, valmentajaa peleissä tuurannut Jouni Laakkonen kommentoi.

Rankat Ankat sai tuntea heti PSS:n vahvan aloituksen ottelussa. PSS aloitti maaliteon ensimmäisessä erässä ajassa 12.47, siirtymällä 1–0 johtoon. Tämän jälkeen peli ehti vanhentua ainoastaan 11 sekuntia ja Oululaiset tasoittivat tilanteeksi 1–1. Vajaa minuutti tästä ja Oululaiset lisäsivät johdon 1-2.

Toisessa erässä PSS hallitsi pallolista peliä, mutta turha kiire päättää hyökkäyksiä näkyi ilman. Erässä ei maaleja nähty. Kolmannessa erässä tahti jatkui samana ja ottelun lopussa PSS haki tasoitusta vielä ilman maalivahtia. Tällöin Rankat Ankat viimeisteli loppulukemiksi 1–3 tyhjään maaliin. Rankkojen Ankkojen maalivahdin Viola Marttilan ohittaminen oli vaikeaa.

Ottelutilastot PSS - SSRA

Toisessa pelissä vastassa oli sarjakakkonen NST Lappeenrannasta. PSS otti henkisesti ison voiton ottelusta. Ottelun ensimmäinen erä pelattiin tasaisissa merkeissä ilman maaleja.

Toisessa erässä PSS aloitti maalinteon kun erää oli pelattu vajaa neljä minuuttia siirtymällä 0–1 johtoon. Kolme minuutti tämän jälkeen PSS onnistuu maalinteossa toistamiseen ja tilanne 0–2.

Enempää maaleja ei erässä enää nähty. Kolmannessa erässä PSS sai jäähyn ja NST kavensi ylivoimalla tilanteeksi 1–2 kun peliaikaa oli jäljellä reilu kolme minuuttia.

NST käytti vielä aikalisän ja yritti hakea ilman maalivahtia tasoitusta, mutta porvoolaiset pääsivät iskemään pallon tyhjään maalin ja ottelusta voitto.

Ottelutilastot PSS - NST

Teksti: C-tytöt
Julkaisu: SH

21.03.2020Tiedote PSS-jäsenille kauden päättymisestä ja toiminnan jatkosta
10.02.2020 10:00Light Iron ja PSS jatkavat seurayhteistyötään
30.03.2020Salibandyliiton kilpailukauden lopettamistoimista päätetty - joukkueiden sarjatasot määritelty
19.03.2020PSS Liiganaisille kaksi pelaajavahvistusta
17.03.2020Liiganaisten kausi pakettiin - Päävalmentaja Kouvalaisen mietteet kaudesta
12.03.2020PSS keskeyttää kaiken ohjatun harjoitustoiminnan välittömästi
11.03.2020Naisten puolivälieräparit valittu - PSS ja Loisto kohtaavat tasolohkojen voittajien mittelössä
11.03.2020Tulevat ottelut Auroralla, VKO 11
10.03.2020Urheiluakatemiaan haku lukuvuodelle 2020 - 2021 päättyy su 15.3.
04.03.2020Ella Holmberg naisten salibandyliigan helmikuun pelaaja