C-tytöt jatkoi tappiolla Rankoista Ankoista ja voitolla NST:tä

26.02.2020

Porvoon Salibandyseuran C-tytöt pelasivat salibandyn tyttöjen SM-sarjaa Mosahallilla, Helsingin Tapanilassa kohdaten Rankat Ankat Oulusta (SSRA) ja NST Lappeenrannasta.

Oulua vastaan PSS hävisi lukemin 1–3 (1–2, 0-0, 0-1) ja toisessa NST sai tunnustaa PSS:n paremmaksi lukemin 1–3 (0–0, 0–2, 1–1).

– Molemmat pelit olivat tasaisia. Ensimmäisessä pelissä luotiin paljon maalipaikkoja, mutta turha hätäily ja kiire esti maalinteon. Toisessa pelissä puolustuspelaaminen oli erittäin korkealla tasolla. Kiire leimasi edelleen pallollista pelaamista etenkin hyökkäyspäässä. Erityismaininta maalissa hyvin pelanneelle Elsa Pulkkiselle varmasta ja laadukkaasta maalivahtipelistä, valmentajaa peleissä tuurannut Jouni Laakkonen kommentoi.

Rankat Ankat sai tuntea heti PSS:n vahvan aloituksen ottelussa. PSS aloitti maaliteon ensimmäisessä erässä ajassa 12.47, siirtymällä 1–0 johtoon. Tämän jälkeen peli ehti vanhentua ainoastaan 11 sekuntia ja Oululaiset tasoittivat tilanteeksi 1–1. Vajaa minuutti tästä ja Oululaiset lisäsivät johdon 1-2.

Toisessa erässä PSS hallitsi pallolista peliä, mutta turha kiire päättää hyökkäyksiä näkyi ilman. Erässä ei maaleja nähty. Kolmannessa erässä tahti jatkui samana ja ottelun lopussa PSS haki tasoitusta vielä ilman maalivahtia. Tällöin Rankat Ankat viimeisteli loppulukemiksi 1–3 tyhjään maaliin. Rankkojen Ankkojen maalivahdin Viola Marttilan ohittaminen oli vaikeaa.

Ottelutilastot PSS - SSRA

Toisessa pelissä vastassa oli sarjakakkonen NST Lappeenrannasta. PSS otti henkisesti ison voiton ottelusta. Ottelun ensimmäinen erä pelattiin tasaisissa merkeissä ilman maaleja.

Toisessa erässä PSS aloitti maalinteon kun erää oli pelattu vajaa neljä minuuttia siirtymällä 0–1 johtoon. Kolme minuutti tämän jälkeen PSS onnistuu maalinteossa toistamiseen ja tilanne 0–2.

Enempää maaleja ei erässä enää nähty. Kolmannessa erässä PSS sai jäähyn ja NST kavensi ylivoimalla tilanteeksi 1–2 kun peliaikaa oli jäljellä reilu kolme minuuttia.

NST käytti vielä aikalisän ja yritti hakea ilman maalivahtia tasoitusta, mutta porvoolaiset pääsivät iskemään pallon tyhjään maalin ja ottelusta voitto.

Ottelutilastot PSS - NST

Teksti: C-tytöt
Julkaisu: SH

13.07.2020KOKOUSKUTSU: Seuran varsinainen kokous, tiistaina 18.8.2020 klo 18:00
31.07.2020Nappulakerhon ilmoittautuminen avautuu elokuussa!
17.06.2020Varusteet kesällä kuntoon! - Intersport Porvoon jäsenedut
12.05.2020PSS:n joukkueet voivat käynnistää ulkona tapahtuvan pienryhmäharjoittelun
30.04.2020PSS-valmennusryhmät kauden 2020-2021 juniorijoukkueisiin
29.04.2020PSS ja Intersport Porvoo aloittavat yhteistyön