C1-pojat reissupeleissä

03.03.2020

C1-poijilla oli vuorossa kahden vieraspelin viikonloppu. Joukkue matkusti Ouluun ja vastassa oli lauantaina Merikoski SBT ja sunnuntaina OLS. Runkosarja lähenee loppuaan ja otteluissa on loppua kohden isot panokset joukkueiden hamutessa play-off viivan paremmalle puolelle. PSS onnistui voittamaan lauantaina Merikosken 4-7 (2-3,1-1,1-3), mutta sunnuntain ottelusta pisteet jäivät Ouluun numeroin 7-6 (1-3, 5-1, 1-2).

Lauantain ottelu Merikoskea vastaan lähti tunnustellen ja matkan rasituksia ravistellen. Ottelun alku oli tasaista vääntöä. Maalinteon aloitti kotijoukkue onnistuen ylivoimalla neljän minuutin pelin jälkeen. PSS iski kuitenkin kolme seuraavaa maalia, ennen kuin kotijoukkue onnistui tekemään jälleen ylivoimalla ”pukukoppimaalin” viimeisellä minuutilla. Ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemissa 2-3.

Toinen ja kolmas erä pelattiin tarkasti molemmin puolin. Toisessa erässä nähtiin molemmilta yhdet maalit ja toiselle erätauolle PSS:n johtaessa 3-4. Kolmannessa PSS hallitsi tapahtumia, mutta vapauttavaa maalia saatiin odotella erän loppupuolelle asti. PSS onnistui erän lopussa kolmesti ja Merikoski ainoastaan kerran, joten PSS:lle ansaittu voitto 4-7 lukemin.

Sunnuntaina vastassa oli OLS, joka taistelee myöskin paikastaan pudotuspeliviivan tuntumassa. Joukkue on ehkä hieman yllättäenkin tällä hetkellä viivan alla, mutta otteluita on edelleen riittävästi kotijoukkueen tarpeisiin. Molemmat joukkueet olivat hyvin latautuneita otteluun. PSS aloitti ottelun todella väkevästi iskien itsensä 3-0 johtoon ennen erän puoliväliä. OLS kavensi kuitenkin vielä ennen erätaukoa lukemiksi 1-3.

Toisen erän alku pelattiin tasaväkisesti. Tilanne näytti porvoolaisittain erittäin hyvältä, kun PSS siirtyi ylivoimalla jo 1-4 johtoon ottelun puolivälissä. Erän loppu oli kuitenkin kotijoukkueella murhaavan tehokas. OLS nakutti erän jälkipuoliskolla peräti viisi maalia, ottaen ottelussa kuskin paikan. Tauolle kotijoukkueen johdossa 6-4.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen vahvalla otteella ja he onnistuivatkin siirtymään jo 7-4 johtoon. PSS ei kuitenkaan luovuttanut, vaan lisäsi vauhtia. Ottelun painopiste kääntyikin erän loppua kohden oululaispäätyyn. Kavennus nähtiin erän puolivälin jälkeen ja PSS onnistui vielä minuutti ennen loppua tuomaan itsensä jo maalin päähän ottamalla maalivahdin pois ja iskemällä kuudella viittä vastaan. Enempää maaleja ei kuitenkaan ottelussa nähty ja näin pisteet kotijoukkueelle lukemin 7-6.

-       Varsin onnistunut reissu kokonaisuutena ja oppia tuli paljon.

-       Lauantaina oltiin hallitseva joukkue ja hyvä peli pojilta Merikoskea vastaan. Ei juurikaan tehty virheitä ja onnistuttiin itse omista paikoista.

-       Sunnuntain peli jäi hieman kaivelemaan. Voitettiin kaksi erää, mutta silti jäi pisteet saamatta. OLS oli tasaisen vahva läpi ottelun, vaikka melkein kaikki heidän maalinsa tulivat peräjälkeen toisessa erässä, kertasi vastuuvalmentaja Johan Tuominen viikonlopun pelejä.

Yleisölle on tarjolla todellinen herkkupala perjantaina 13.3 klo 18.30, kun PSS jatkaa otteluitaan seuraavaksi kotonaan Aurora-hallissa. Tuolloin vastassa on Indians Espoosta. Joukkueet ovat samoissa pisteissä, mutta Indiansilla on vähemmän otteluita pelattuna.

21.03.2020Tiedote PSS-jäsenille kauden päättymisestä ja toiminnan jatkosta
10.02.2020 10:00Light Iron ja PSS jatkavat seurayhteistyötään
30.03.2020Salibandyliiton kilpailukauden lopettamistoimista päätetty - joukkueiden sarjatasot määritelty
19.03.2020PSS Liiganaisille kaksi pelaajavahvistusta
17.03.2020Liiganaisten kausi pakettiin - Päävalmentaja Kouvalaisen mietteet kaudesta
12.03.2020PSS keskeyttää kaiken ohjatun harjoitustoiminnan välittömästi
11.03.2020Naisten puolivälieräparit valittu - PSS ja Loisto kohtaavat tasolohkojen voittajien mittelössä
11.03.2020Tulevat ottelut Auroralla, VKO 11
10.03.2020Urheiluakatemiaan haku lukuvuodelle 2020 - 2021 päättyy su 15.3.
04.03.2020Ella Holmberg naisten salibandyliigan helmikuun pelaaja