Valmistautuminen kauteen sujunut hyvin

17.07.2011

PSS:n miesten II-divisioonajoukkueen valmistautuminen kohti tulevan kauden sarjaa on hyvässä vauhdissa. Joukkueen harjoitusringissä on tällä hetkellä kaikkiaan 17 sopimuspelaajaa ja 4 try-out pelaajaa.

Toukokuun alussa alkaneet yhteisharjoitukset 2 kertaa viikossa ovat edenneet kahden kuukauden jälkeen omatoimiseen jaksoon. Sali- ja fysiikkaharjoitukset jatkuvat elokuun alussa. Elokuussa joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa.

- Kesä on sujunut mukavasti ja juhannukseen asti vedettiin todella hyvin. Nyt on tarkoitus ladata akkuja ja ottaa rennosti, sanoo valmentaja Jarkko Piirainen.

- Joukkueen rakentaminen on vielä muutamaa palasta vaille valmis. Saliin palaamme elokuun alussa, jolloin pelaamme heti muutaman harjoitusottelun, sanoo joukkueenjohtaja Mikael Toivonen.

Neuvottelut ovat käynnissä joukkueen vahvistamiseksi

- Lopullinen joukkueen julkaiseminen tullaan tekemään elokuun aikana. Neuvottelemme tällä hetkellä kahden liigatason hyökkääjän sekä yhden ulkomaalaisen huippu-vahvistuksen kanssa, vihjaa Toivonen.

- Jos palaset loksahtavat paikoilleen niin joukkueemme tulee olemaan sopiva sekamelska kokemusta ja nuoruuden intoa. Kaikki pelaajamme ovat sitoutuneet kakkosdivaritasolle ja haluavat pelata voitoista, kertoo Toivonen.

Haluatko taistella pelipaikasta PSS:ssa?

PSS etsii vielä noin kahdenkymmenen pelaajan rinkiinsä yhtä nälkäistä puolustajaa. Mikäli haluat pelata Porvoossa, PSS:n kakkosjoukkueen riveissä niin ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmennukseen. Seuraavat joukkueen yhteiset harjoitukset pidetään tiistaina 2.8, jolloin uudet pelaajat voivat tulla antamaan näyttöjä.

- Jos vaan nälkää riittää ja taitoa piisaa niin mukaan vaan rohkeasti. Elokuussa pääsee vielä hyvin mukaan ryhmään, toivottavasti saadaan vielä pari puolustuspään taistelijaa uusien vahvistusten lisäksi mukaan, päättää Toivonen.

Teksti: PSS II joukkueenjohto

15.09.2021PSS toimiston väessä muutoksia syksyllä!
15.09.2021PSS järjestää syyslomaviikolla Säbäleirin
16.07.2021PSS harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
30.07.2021Porvoon Salibandyseura PSS hakee toiminnanjohtajaa
12.07.2021PSS järjestää Sun Säbä ja Tupla+katusählyturnauksen elokuussa!
16.06.2021Johtokunta kaudelle 2021-2022 valittu!
24.05.2021PSS JÄRJESTÄÄ MYÖS ELOKUUSSA SÄBÄLEIRIN!
20.05.2021PSS Vuosikokous- tervetuloa!
07.05.2021Mikä peli, mikä mestaruus!!
22.04.2021PSS järjestää Säbäleirin 10.6-18.6, ilmoittaudu N-Y-T!