Aurinkoa, kavereita ja salibandyä - F-tyttöjen HJC pelattiin viikonloppuna

24.05.2017

F-tytöille Helsingin turnauksen neljäs sija

Helsinki Junior Challenge –turnaus pelattiin nuorempien ikäluokkien osalta 20.-21.5. Seuran F-tytöillä oli kahden päivän aikana yhteensä viisi ottelua joista tuloksena oli yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Sijoitukset ratkaistiin suoraan yksinkertaisen sarjan jälkeen ja maalieron turvin PSS oli lopputuloksissa hienosti neljäs.

Vastassa oli tuttuja joukkueita kauden varrelta, Tikkurilan Tiikerit, SC Hawks, Light Iron sekä Northern Stars. Uutena joukkueena mukana oli vihtiläinen VSS jonka F-tytöt kohtasivat turnauksen viimeisessä ottelussa, jossa samalla ratkaistiin molempien lopulliset sijoitukset. Peli oli yhtä ja jatkuvaa trilleriä alusta asti. Ensin VSS siirtyi johtoon, sitten PSS tuli tasoihin ja paineli ohi, kunnes vielä VSS hieman ennen loppua onnistui tasoituksessa. Lopputulos kirjattiin 3-3.

Upea kausi sai siis hienon päätöksen Ruskeasuon hallissa toukokuisen auringon jo paistaessa lämpimästi. Mukaan oli ensimmäistä kertaa uskaltautunut myös joukkueen maskotti Matti. Ja pelien välissä F-tytöt saattoivat rentoutua Tilkan mäen viheralueella eväistä nauttien ja leikkien. Jälkipelit pelattiin turnauspaidoissa ja mitalit kaulassa hampurilaisravintolan terassilla Porvoossa.

Ikäluokkaansa nähden suhteellisen nuorella ryhmällä kauden läpi vienyt F-tyttöjen joukkue oli sitkeä, rohkea, taitava ja ilmeikäs. Joukkueen vanhimmat tytöt jatkavat seikkailujaan ensi kaudessa seuraavassa ikäluokassa ja nuoremmat siirtyvät askeleen eteenpäin omassa joukkueessaan.

Mukaan porukkaan mahtuu uusia pelaajia ihan koko ajan.

Salibandyterveisin ja aurinkoista kesää toivottaen

F-tytöt

FullSizeRender_7.jpg

19.09.2017Borealis Cup 2017 Junioreiden turnaus pelattu
19.09.2017Toiminnallinen harjoittelu -koulutus ma 25.9.
18.09.2017Nappulakerhot käynnistyvät lauantaina 23.9.
18.09.2017Huhtisen koulun salibandykerho käynnistynyt
14.09.2017Järvinen, Mikkola ja Ylikojola U16-tyttöjen maajoukkueleirille
08.09.2017Borealis Cup Juniorit turnauksen otteluohjelma julkaistu
08.09.2017Junioreiden mv-valmennus loka-joulukuu 2017