PSS:n naisille uusia pelaajia

02.06.2017

Naisten Salibandyliigassa pronssille yltänyt PSS saa tulevallekin kaudelle jalkeille mielenkiintoisen joukkueen. Pelaajia on kevään aikana liikkunut molempiin suuntiin.

Viime kauden pelaajista Linda Törnqvist ja Fanny Holmberg siirtyivät Sveitsin liigaan, Iina Latvala EräViikinkeihin ja Kinnusen sisarukset SB Prohon. Lisäksi Viivi Laitinen lopetti uransa ja Alisa Levälampi jättää PSS:n opintojensa vuoksi.

PSS sai tilalle maajoukkuepuolustaja Inka Lampisen ja Ella-Mari Kettusen NST:stä, Zug Unitedista palaavan Kristiina Järvisen (kuvassa), Marianne Väliahon Happeesta ja maalivahti Arla Salon M-Teamistä.

PSS vahvisti  myös valmennustaankin, kun Katri Rosti ryhtyi fysiikkavalmentajaksi.

kristiina.jpg
– Runkomme on nyt kasassa. On hienoa, kun pelaajat haluavat tulla Porvooseen. Olen tyytyväinen tilanteemme suhteen. Ei tällä joukkueella voi olla muuta tavoitetta kuin pelata keväällä mitaleista, PSS:n päävalmentaja Jukka Kouvalainen sanoo.

PSS:n sopimuspelaajat

Maalivahdit:
Arla Salo, Krista Nieminen.

Kenttäpelaajat:
Ella-Mari Kettunen, Kia Kunttu, Mira Oksman, Julia Turunen, Annina Levälampi, Henna Uljua, Mia Karjalainen, Noona Björkman, Janika Martinsalo, Renate Taka-Aho, Elina Hautojärvi, Ella Sundström, Jasmiina Järvinen, Kristiina Järvinen, Inka Lampinen ja Marianne Väliaho.

Valmentajat:
Jukka Kouvalainen, Tiia Ukkonen, Samu Björkman, Katri Rosti.

Lue lisää Uusimaasta

Teksti:
Marko Enberg, Uusimaa
Kuva:
Studio Lindell, Porvoo
20.04.2018KOKOUSKUTSU: Seuran varsinainen kokous, tiistaina 29.5.2018 klo 18:00
04.04.2018Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen
04.04.2018Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin
03.04.2018CTSM: C-tytöt SM-finaaliin!
28.03.2018CT SM: Northern Stars C-tyttöjen prässiin pääsiäisen välierissä
26.03.2018PSS:n naiset, A-tytöt ja C-tytöt ahersivat voittoja viikonloppuna
19.03.2018CTSM: PSS:n C-tytöt SM-runkosarjan voittajina kevään pudotuspeleihin