PSS:n harrastetoiminta

Porvoon Salibandyseurassa lajin harrastaminen käy myös kilpatoiminnan ohessa. Seuran harrastetoimintaa kehitetään tarjoamalla mahdollisuuksia kaikille salibandysta kiinnostuneille pelata ja harjoitella tai toimia salibandyn parissa, ikään, sukupuoleen tai kokemukseen katsomatta.

PSS:n harrastetoiminta pitää sisällään nappulakerhot, harrasteryhmät sekä vanhemmissa juniori-ikäluokissa niin akatemia- kuin harrastetason ryhmät. PSS:n harrasteryhmissä oli mukana kaudella 2014-2015 noin sata lasta ja nuorta. Syksyllä 2015 seuran tarkoituksena on perustaa uusia kerhoryhmiä niin lapsille kuin nuorillekin.

Harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalampana. Tarkoitus on tarjota paikka aloittaa salibandyharrastus sekä pitää kuntoa ja liikunnallista elämäntapaa yllä. Harrasteryhmistä on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä joukkueisiin.

PSS etsii uusiin kerhoryhmiinsä innostuneita vetäjiä. Kerhojen ohjaaminen on mielekästä toimintaa ja niiden kautta voi myös uusi vetäjä löytää motivaation joukkueen valmentamiseen. Uusien ohjaajien ja valmentajien saaminen mukaan PSS:n toimintaan on yksi tärkeistä tavoitteista seurassamme. Toiminnan laajentuessa myös leiriohjaajiin on tarvetta.

nesteoil_logo.gifNeste Oil Porvoon jalostamo on mukana tukemassa PSS:n harrastetoimintaa. Neste Oil jakoi tukirahaa Porvoon-seudun seuroille vuodeksi 2015 ja PSS sai osakseen 1500 euron tuen. Neste Oilin tuella kehitämme harrastetoimintaa kokonaisvaltaisesti mm. tarvittavilla varustehankinnoilla sekä helpottamalla harrasteryhmien harjoituskustannuksia

Nappulakerhot

PSS:n nappulakerho on tarkoitettu kaikista nuorimmille salibandynharrastajille, Kauden 2015-2016 ryhmissä pelaa vuosina 2009-2011 syntyneitä tyttöjä ja poikia.

>>>>> Nappulakerhon ilmoittautuminen 2015-2016 on avattu! <<<<<

Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo. Lisää tietoa Nappulakerhon toiminnasta.

Harrasteryhmät

PSS:n harrasteryhmät käynnistyvät syyskuussa viikolla 37. Nyt ilmoittautuminen on avattu kolmeen harrasteryhmään ja syksyn aikana lisäämme harrasteryhmien määrää tarpeen mukaan.

>>>>> Harrasteryhmien ilmoittautuminen 2015-2016 on avattu! <<<<<

2004-2005 syntyneiden harrasteryhmä
Maanantain harrasteryhmä on suunnattu pääasiassa 2004-2005 -syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa AE-koululla maanantaisin klo 16-17. Lisätietoa.

2006-2007 syntyneiden harrasteryhmä
Torstain harrasteryhmä on suunnattu 2006-2007 -syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa torstaisin AE-koululla klo 16-17. Lisätietoa.

UUTTA! 7-10 -vuotiaiden Tyttöryhmä
Tyttöryhmä kohdennettuna 7-10 -vuotiaille harjoittelee tiistaisin Aurora-hallilla klo 16-17. Lisätietoa.

Harrasteryhmien tarkoituksena on toimia vaihtoehtona kerran viikossa lajin parissa pelaaville junioreille. Ryhmä toimii myös ponnahduspaikkana uusille pelaajille.