PSS:n harrastetoiminta

Porvoon Salibandyseurassa lajin harrastaminen käy myös kilpatoiminnan ohessa. Seuran harrastetoimintaa kehitetään tarjoamalla mahdollisuuksia kaikille salibandysta kiinnostuneille pelata ja harjoitella tai toimia salibandyn parissa, ikään, sukupuoleen tai kokemukseen katsomatta.

PSS:n harrastetoiminta pitää sisällään nappulakerhot, harrasteryhmät sekä vanhemmissa juniori-ikäluokissa niin akatemia- kuin harrastetason ryhmät. PSS:n harrasteryhmissä oli mukana kaudella 2014-2015 noin sata lasta ja nuorta. Syksyllä 2015 seuran tarkoituksena on perustaa uusia kerhoryhmiä niin lapsille kuin nuorillekin.

Harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalampana. Tarkoitus on tarjota paikka aloittaa salibandyharrastus sekä pitää kuntoa ja liikunnallista elämäntapaa yllä. Harrasteryhmistä on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä joukkueisiin.

PSS etsii uusiin kerhoryhmiinsä innostuneita vetäjiä. Kerhojen ohjaaminen on mielekästä toimintaa ja niiden kautta voi myös uusi vetäjä löytää motivaation joukkueen valmentamiseen. Uusien ohjaajien ja valmentajien saaminen mukaan PSS:n toimintaan on yksi tärkeistä tavoitteista seurassamme. Toiminnan laajentuessa myös leiriohjaajiin on tarvetta.

nesteoil_logo.gifNeste Oil Porvoon jalostamo on mukana tukemassa PSS:n harrastetoimintaa. Neste Oil jakoi tukirahaa Porvoon-seudun seuroille vuodeksi 2015 ja PSS sai osakseen 1500 euron tuen. Neste Oilin tuella kehitämme harrastetoimintaa kokonaisvaltaisesti mm. tarvittavilla varustehankinnoilla sekä helpottamalla harrasteryhmien harjoituskustannuksia

Nappulakerhot

PSS:n nappulakerho on tarkoitettu kaikista nuorimmille salibandynharrastajille, Kaudella 2014-2015 nappulakerhoissa pelasi vuosina 2008-2010 syntyneitä tyttöjä ja poikia.  Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo. Lisää tietoa Nappulakerhon toiminnasta.

Harrasteryhmät

PSS käynnisti syksyllä 2014 harrasteryhmän 2004-2006 syntyneille pojille. Kysyntää oli syksyn aikaan sen verran, että tammikuusta aloitti myös toinen ryhmä, 2006-2008 –syntyneille.

2004-2006 syntyneiden poikien harrasteryhmä
PSS:n 2004-2006 -syntyneiden poikajunioreiden kilpa- ja haastajajoukkueiden rinnalle perustettiin harrasteryhmä. Ryhmällä oli kaksi valmentajaa ja joukkueenjohtaja. Ryhmä harjoitteli kerran viikossa AE-koululla. Lisätietoa.

2006-2008 syntyneiden lasten harrasteryhmä
Tammikuussa 2015 käynnistyi toinen harrasteryhmä, joka myös harjoitteli kevätkauden kerran viikossa kahden valmentajan ja joukkueenjohtajan voimin. Lisätietoa.

Harrasteryhmien tarkoituksena on toimia vaihtoehtona kerran viikossa lajin parissa pelaaville junioreille. Ryhmä toimii myös ponnahduspaikkana uusille pelaajille.

Harrasteryhmät käynnistyvät syyskuussa 2015. Tarkempaa infoa niin ilmoittautumisesta kuin kerhoryhmien harjoitteluajoista tulee elokuun alussa.