C-tytöille kaksi voittoa kotiturnauksesta

16.10.2011

C-tyttöjen toinen SM-karsinta pelattiin eilen 15.10.2011 Porvoon Aurorahallissa. Kotijoukkue PSS pelasi kotonaan mallikkaasti korjasi itselleen täydet neljä sarjapistettä.

Aikaisessa aamulla klo 10:00 alkaneessa PSS-SB Vantaa ottelussa ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Unihiekka oli kotijoukkueen osalta jätetty kotiin ja taululle nakuteltiin vajaassa 40 minuutissa 12-0 (4-0, 3-0, 5-0) voittolukemat. Liekkö kotiyleisön kannustus, vai mikä, saanut tyttöjen ensimmäisessä turnauksessa hieman yskineen syöttöpelin kohdalleen, sillä nyt pallo liikkui jo aivan eri tahtiin. ctryhma2011.jpg

C-tytöt pelasivat viikonloppuna hyvällä ilmeellä. (Kuva: Sirpa Hietanen)

Parannettavaa iltapäivän otteluun jäi kuitenkin kosolti pallottomassa pelissä, sillä kotijoukkueen karvaaminen näytti välillä etäisyyksien osalta yhtä harvalta, kuin valmentaja Strömbergin hammaskalusto.

Toisessa ja päivän viimeisessä ottelussa vastaan asettui tulosten valossa takkuisesti SM-karsinnat aloittanut Tiikerit. Joukkuetta povattiin ennakkoon sarjan kärkipäähän, mutta hieman yllättäen ensimmäisen turnauksen jälkeen sen pistesarakkeesta löytyi pyöreä nolla.

Tiikereiden ensimmäisessä pelissä puhtaalla pelillä porskuttavaa SB-Prota vastaan näkyi hirmulataus ja peli olikin tähän asti ylivoimaisesti sarjan tasokkainta antia. Pistetiliä Tiikerit ei kuitenkaan saanut avattua vielä tässäkään ottelussa, kun SB-Pro korjasi viime minuuttien maalilla 4-3 voiton.

PSS:n tytöille oli siis odotettavissa työntäyteinen urakka toiseen otteluun Tiikereitä vastaan.

Joukkueiden tasainen kohtaaminen ratkesikin vasta viimeisessä erässä, kun kärsivällisesti pelannut kotijoukkue sai lopullisesti maalihanansa auki. Ottelun voitto kirjattiin PSS:lle lopulta 5-0 (0-0, 1-0, 4-0).

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin vasta toisessa erässä, kun koko päivän mainiosti pelanneiden 1999 syntyneiden Tupu - Hupu - Lupu osaston Salla Hietanen vei PSS:n 1-0 johtoon. Kolmannessa erässä Aku Ankka -meininki sai jatkoa, kun Anniina Levälampi siirsi maalin edestä tilanteeksi 2-0 ensimmäisellä maalillaan C-tytöissä. Ilmassa oli ratkaisun makua ja PSS pelasikin lopun varmasti kaunistellen lukemia vielä kolmella maalilla.

Mainittakoon päivän kaikista onnistujista Tupu, Hupu, Lupun Michelle Sainio, Salla Hietanen ja Anniina Levälampi sekä varmasti ensimmäisessä ottelussa kaksi erää ja toisessa koko pelin pelannut maalivahti Alisa Levälampi.

Myös sairasosasto ansaitsee kiitoksensa, kun mainiolla ilmeellä joukkuetta päivän ajan valmennuksen apuna johtaneet kapteeni Kia Kunttu ja varakapteeni Olivia Kortelainen, jaksoivat kannustaa penkillä joukkuetta päivän alusta loppuun.

Kun SM-alkusarjaa on jäljellä kolme ottelua, johtaa PSS Etelä-Suomen lohkoa tasapisteissä SB-Pron kanssa. Sarja jatkuu lauantain 29.10 ottelulla SSV:tä vastaan!

Työ jatkuu!

20.04.2016Seitsemän PSS:n tyttöjunioria on valittu 2000-syntyneiden Pikku Pohjola 3-leirille
03.07.2015Koulutuksia joukkueiden toimijoille
01.04.2015Kuusi PSS:n tyttöjunioria on valittu 2000-syntyneiden Pikku Pohjola 2-leirille
01.04.2015Viisi PSS:n tyttöjunioria on valittu 2001-syntyneiden Pikku Pohjola 1-leirille
07.10.2014Kuusi PSS:n tyttöjunioria mukaan tähdistöotteluihin
11.09.2014Toimitsijakoulutusta tiistaina 23.9.
24.06.2013PSS:n C-tytöille myönnettiin SM-karsintaturnaus
20.04.2013Liiganaiset, Tyttöjen Nuorten SM-joukkue ja C-tytöt järjestävät avoimia harjoituksia
09.04.2013Myös viisi PSS:n 98-tyttöä mukaan taiturileireille
06.01.2013C-tytöt HFC-turnauksessa
30.10.2012C-tyttöjen kausi jatkuu SM-sarjassa
10.10.2012C-tytöt Sysmässä BB-88:n vieraina
04.09.2012Postituslistat päivitetty
24.08.2012Kauden 2012-2013 lisenssit myynnissä 1.8. alkaen
15.08.2012Valmentajien palaveri perjantaina 17.8.
02.06.2012Porvoon Päivillä pelataan katusählyä la 9.6 - Ilmoita jengisi mukaan nyt!
11.05.2012PSS palkitsi kauden 2011-2012 onnistujia ja valitsi uuden johtokunnan
28.03.2012Naisten, tyttöjen SM-sarjan ja C-tyttöjen try outit toukokuussa
26.03.2012C-tytöille reilu voitto ensimmäisestä puolivälierästä - Välieräpaikka katkolla lauantaina!