SM sarjassa ensimmäinen tappio

30.11.2014

... toisaalta voittojakaan ei vielä ole ;)

PSS jatkoi tasapelien putkeansa pelaamalla kolmannen tasurin ECDtä vastan, mutta kärsi ensimmäisen tappionsa toisessa pelissä SC Sählylle.

PSS pelasi hyvän ensimmäisen erän ECDtä vastaan. Jaksoimme jalalla taistella ja saatiinkin maalipaikkoja jotka käytettiin. Vähitellen jalka väsyi ja pelin hallinta siirtyi ECDlle. Tiukan taistelun turvin saatiin riistettyä piste hieman epurheilijamaisesti pelaavalta ECDltä. 4-4 tasapelin tilastot http://www.porvoonsalibandyseura.net/joukkue2909/ottelut.html?p=190008

Toisessa pelissä vastaan asettui tuttu SC Sähly. Vastustaja tykkää pelata vauhdikasta peliä ja taitaa hyvin vastaiskut. PSSllä painoi vielä edellinen peli hieman jaloissa, eikä pystytty vauhdilla haastamaan vastustajaa. Kun taitokaan ei riittänyt, eikä tässä pelissä laitettu sisään paikoista, vei vastustaja ja väsynyt PSS vikisi. Hyvä rehti peli, jonka Sähly vei paremman kunnon takia.

Hyvin PSS ukot taistelivat, hieman turhaan annetaan tasoitusta kun ei saada kolmatta kentällistä mukaan. Haasteet saattavat jatkua myös seuraavassa turnauksessa kun tänään pelanneista lähes kaikki pelaa toisessa joukkueessa aladivaripelejä samaan aikaan lauantaina 13.12.

Lohko on pysynyt tasaisena ja ristiinpelaamisia tulee jatkossakin. PSS on pisteen tavoitettaan jäljessä. Tavoitteena on pelata piste per ottelu tahdilla ensimmäiset 2 kierrosta ja sitten ratkaista viimeisellä kierroksella.