Vahva avauserä riitti voittoon

05.01.2007

PSS otti vahvan avauseränsä ansiosta tärkeät pisteet lohjalaisilta lukemin 7-4. LoSB tuli porvooseen kaksi voittoa alla. 276 katsojaa näki vahvan kotijoukkueen avauserässä. Porvoolaiset tulivat hyvällä kontrolloidulla otteella peliin ja tekivät tyylikkäitä maaleja.

Illan yleisömäärä 276 katsojaaHenri Lampi avasi maalihanat ajassa 3.51 Petri Mäen upeasta tarjoilusta. Vain vajaa minuutti myöhemmin lohjalaisten Eddy Sobott tasoitti pelin tyylikkäällä osumalla. Mikael Nurmelan kaksi osumaa ja Juuso Meriläisen avustamana lohjalaisten omamaali veivät kotijoukkueen ansaitusti tauolle 4-1 lukemissa.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen hyvällä yv-osumalla ja lukemat 5-1:en. LoSB pääsi kuitenkin peliin hyvin mukaan nostamalla karvaustaan. Loppuerä oli lievää vieraiden hallintaa ja Risto Kaunismaa piti torjunnoillaan kotijoukkuetta pystyssä. Erä 1-1.

Mäki ja Hyökki pelasivat vahvastiKolmas erä oli suhteellisen helppo vieraiden jäähyillessä. Peräti 18 minuuttia jäähyjä veivät luonnollisesti parhaat mahdollisuudet takaa-ajoon. Juuso Meriläisen & Niklas Nurmelan osumat veivät kotijoukkueen jo 7-2 johtoon. Lopun turha räpellys antoi vieraille vielä kaksi maalia ja numerot lopussa 7-4.

Ottelun parasta antia olivat kotijoukkueelta avauserän ehjä pelaaminen ja tunteiden hallitseminen. Vain neljä minuuttia jäähyjä on kelpo lukema. Yv-pelaaminen ei loppupelissä ollut liikkuvaa ja pallo jäi seisovalle pelaajalle nopeiden syöttöjen puuttuessa.

Petri Mäki pelasi taas loisteliaan ottelun tehoilla 0 + 4. Tuomas Hyökki tuli myös vahvasti esiin pitkän tauon jälkeen ja pelasi hyvän pelin sentterin Valoa, savua ja tunnelmaa!vaikealla paikalla. Molemmat kentät pelasivat varsinkin avauserän vahvasti ja lopun järkevästi kontrolloiden peliä.

Mukavaa oli myös huomata uusien puitteiden houkutelleen paikalle 276 katsojaa. Puoliaika-kilpailut ja näyttävä pelaaja-esittely antoivat rahoille parempaa vastinetta aikaisempaan verrattuna?

PSS matkaa lauantaina sarjakärjen vieraaksi Jyväskylään. Ottelusta raporttia sunnuntain puolella.