PSS:n kerhotoiminta

Porvoon Salibandyseurassa lajin harrastaminen käy myös kilpatoiminnan ohessa. Seuran harrastetoiminnan piirissä ovat nappulakerhot ja harrasteryhmät.

Nappulakerho on tarkoitettu perheen pienimmille, tytöille ja pojille. Nappulakerhossa tutustutaan salibandyyn pelien ja tekniikkaharjoittelun muodossa. Mukana on myös yleisliikuntaa tukemassa lajiharjoittelua. Nappulakerhossa pääpaino on mukavassa tekemisessä ja iloisessa ilmeessä. Kerhon päävetäjän tehtävänä on koota ryhmä kasaan ja jakaa apuohjaajille tehtävät tunnin ajaksi. Apuohjaajina toimivat seuramme aktiiviset ohjaajat ja nappuloiden innostuneet vanhemmat. Vanhempien panos ohjaustoiminnassa on ollut äärimmäisen tärkeää ja on sitä jatkossakin!

PSS:n harrasteryhmät on kohdistettu tietyille ikäryhmille nappulaikäluokan jälkeen. Harrasteryhmät ovat toimineet pääosin AE-koululla sekä parin yhteistyökoulun yhteydessä. Harrasteryhmien toteutumisesta tiedotetaan syyskuun aikana.

Nappula- ja harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalampana. Tarkoitus on tarjota paikka aloittaa salibandyharrastus sekä pitää kuntoa ja liikunnallista elämäntapaa yllä. Kerhoryhmistä on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä joukkueisiin.

Etsimme harrasteryhmiin ohjaajia!

Jos ohjaaminen kiinnostaa, ole yhteydessä seuran työntekijöihin.

Aikaisempi ohjaus- tai valmennuskokemus, tai edes lajikokemus, ole esteenä. Oma kiinnostuksesi ja motivaatiosi valmennustoimintaa kohtaan on ratkaiseva! Seura tarjoaa valmennus- ja ohjauskoulutusta jäsenilleen.

Nappulakerhon omat sivut

Huhtisen salibandykerhon sivut