PSS:n kerhotoiminta

Porvoon Salibandyseurassa lajin harrastaminen käy myös kilpatoiminnan ohessa. Seuran harrastetoiminnan piirissä ovat nappulakerhot ja harrasteryhmät.

Nappulakerho on tarkoitettu perheen pienimmille, tytöille ja pojille. Nappulakerhossa tutustutaan salibandyyn pelien ja tekniikkaharjoittelun muodossa. Mukana on myös yleisliikuntaa tukemassa lajiharjoittelua. Nappulakerhossa pääpaino on mukavassa tekemisessä ja iloisessa ilmeessä. Kerhon päävetäjän tehtävänä on koota ryhmä kasaan ja jakaa apuohjaajille tehtävät tunnin ajaksi. Apuohjaajina toimivat seuramme aktiiviset ohjaajat ja nappuloiden innostuneet vanhemmat. Vanhempien panos ohjaustoiminnassa on ollut äärimmäisen tärkeää ja on sitä jatkossakin!

PSS:n harrasteryhmät on kohdistettu tietyille ikäryhmille nappulaikäluokan jälkeen. Harrasteryhmät ovat toimineet pääosin AE-koululla sekä parin yhteistyökoulun yhteydessä. Kauden 2017-2018 harrasteryhmien ajankohdat päätetään elo-syyskuun vaihteessa 2017.

Nappula- ja harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalampana. Tarkoitus on tarjota paikka aloittaa salibandyharrastus sekä pitää kuntoa ja liikunnallista elämäntapaa yllä. Kerhoryhmistä on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä joukkueisiin.

Etsimme harrasteryhmiin ohjaajia!

Jos ohjaaminen kiinnostaa, ole yhteydessä seuran työntekijöihin.

Aikaisempi ohjaus- tai valmennuskokemus, tai edes lajikokemus, ole esteenä. Oma kiinnostuksesi ja motivaatiosi valmennustoimintaa kohtaan on ratkaiseva! Seura tarjoaa valmennus- ja ohjauskoulutusta jäsenilleen.

Nappulakerhot

PSS:n nappulakerho on tarkoitettu kaikista nuorimmille salibandynharrastajille, Kauden 2017-2018 ryhmissä pelaa vuosina 2011-2013 syntyneitä tyttöjä ja poikia.

Nappuloiden harjoitukset järjestetään lauantaiaamupäivisin Pääskytien koulun liikuntasalissa. Pääskytien koulu, Pääskytie 1, 06400 Porvoo.

• Klo 10 - 11, nappulat 2012-2013 -syntyneet
  • Klo 11 - 12, nappulat 2011 -syntyneet

>>>>> Nappulakerhon ilmoittautuminen 2017-2018 <<<<<

Nappulakerhon maksu on syyskaudelta 45 eur ja kevätkaudelta 45 eur.

Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo. Lisää tietoa Nappulakerhon toiminnasta.

Harrasteryhmät

Huhtisen koulun salibandykerho on käynnistynyt!

Harjoitukset Huhtisen koulun liikuntasalissa perjantaisin klo 14-15. Huhtisen koulu, Huhtisentie 7, 06100 Porvoo, käynti päiväkodin kautta.

Salibandykerho sopii mainiosti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Kerho on suunnattu 2.-5. luokan tytöille ja pojille.

>>>>> Ilmoittautuminen Huhtisen koulun salibandykerhoon 2017-2018 <<<<<

Salibandykerhon maksu on syyskaudelta 45 eur ja kevätkaudelta 45 eur.

Kauden 2017-2018 PSS:n muista kerhoryhmistä tiedotetaan tarkemmin syksyn aikana

Kerhoryhmien tarkoituksena on toimia vaihtoehtona kerran viikossa lajin parissa pelaaville junioreille.

Harrastetoiminnan hinnat 2017-2018

Nappulakerhot: syksy 45 eur, kevät 45 eur
Huhtisen salibandykerho: syksy 45 eur, kevät 45 eur

Hinnat henkilöhintoja. Laskutus tapahtuu seuran toimesta kummankin jakson alkupuolella.