PSS – Harrasteryhmät 2021-2022

Nappula- ja harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalana. Tarjoamme paikkaa aloittaa salibandyharrastus tai pitää yllä hyvää harrastusta ja liikunnallista elämäntapaa. Kerhoista on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä myös joukkueisiin jos haluaa.

Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo.

Kerhot ovat sekä tytöille että pojille, ellei jonkin kerhon kohdalla ole muuta mainittu.

Kauden 2021-2022 kerhoryhmät

  • Nappulakerho 2015-syntyneet / lauantaisin 4.9. alkaen klo 12:30-13:30 Albert Edelfeltin koulu
  • Nappulakerho 2016-syntyneet / lauantaisin 4.9. alkaen klo 11:30-12:30 Albert Edelfeltin koulu
  • Nappulakerho 2017-syntyneet / lauantaisin 4.9. alkaen klo 10:30-11:30 Albert Edelfeltin koulu
  • Salibandykerho Huhtinen 1.-4. lk / perjantaisin 3.9. alkaen klo 15-16 Huhtisen koulu
  • Salibandykerho Pääskytie 3.-6. lk / maanantaisin 30.8. alkaen klo 16:30-17:30 Pääskytien koulu

Tervetuloa pelaamaan ja harjoittelemaan iloista salibandya!

Lisää tietoa kaikista harrasteryhmistä: harraste@porvoonsalibandyseura.net.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub järjestelmän kautta:

ILMOITTAUDU HARRASTERYHMIIN TÄSTÄ!


Jos lapsesi on ollut aiemmin mukana PSS:n toiminnassa ja teillä on käytössä myClub tunnukset, ilmoittautukaa/kirjautukaa ryhmiin käyttäen olemassa olevaa lapsenne myClub-jäsentiliä.

HUOM. jos lapsesi on jo ryhmässä edelliseltä kaudelta ja haluatte jatkaa kaudelle 21-22, niin teidän ei tarvitse tehdä mitään. Lasku tulee automaattisesti kaikille ryhmäläisille syksyllä.

Mikäli tunnukset myClubiin ovat unohtuneet, tilaa uudet täältä.

Syyskaudelle ilmoittautuessa ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle. Mikäli peruutatte osallistumisen kevätkaudelle, lue kohta ”Kokeilukerrat ja peruutukset”.

 

KOKEILUKERRAT JA PERUUTUKSET

Harrasteryhmissä on aina mahdollisuus kokeilla toimintaa 2 kertaa ilmoittautumisen jälkeen. Jos ette kuitenkaan halua jatkaa kokeilun jälkeen ryhmässä, tulee tästä ilmoittaa kirjallisesti: toimisto@porvoonsalibandyseura.net.

Jos peruutusta ei ole tehty, on kerholasku aiheellinen.

Syyskauden ryhmiin osallistuneet jatkavat automaattisesti myös kevätkaudelle. Jos haluatte jäädä pois kevätkaudelta, tulee siitä myös ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla seuralle ennen kevätkauden ensimmäistä harjoitusta.

 

KERHOJEN MAKSUT

Kerhojen maksut ovat lukukausikohtaisia. Maksut jakautuvat syyskaudelle (syys-joulukuu) ja kevätkaudelle (tammi-huhtikuu). Ryhmään ilmoittautuessa saatte myClubin kautta ensimmäisen laskun, jossa eräpäivä on syyskuun puolella.

Kevätkauden kerholasku toimitetaan sähköpostilla tammikuun alkupuolella.

Maksujen suuruudet on ilmoitettu kerhojen ilmoittautumissivuilla.

 

LISÄVARUSTEET

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus tilata kerhotoimintaan soveltuvia varusteita. Tällä hetkellä tarjolla on suojalaseja, PSS-juomapullo ja kauden 2021-22 PSS-pelipaita. HUOM. Suojalaseja ja juomapulloja on rajallinen määrä.

  • Suojalasit: Fat Pipe Kids, musta/oranssi / HINTA 15,00 €
  • PSS-juomapullo,keltainen pullo mustalla korkilla ja PSS-logolla / HINTA 7,00 €
  • PSS-pelipaita: Fat Pipe keltainen pelipaita PSS-logolla kauden 2021-2022 mallistosta/ tarjolla koot 120cm ja 130cm / HINTA 10,00 €

Valittavana on myös kerhopaketti (paita+suojalasit+juomapullo) yhteishintaan 30 €.

Vapaaehtoisesti tilattavat varusteet on maksettava ennen varusteiden luovutusta. Elokuun aikana tilatut varusteet toimitetaan kerhon ensimmäiselle kerralle. Tämän jälkeen tilaukset on noudettavissa seuran toimistolta sovittuna aikana (yhteys seuran toimistoon).

Varuboden_Osla_vaaka_CMYK_200dpi_180x38.jpgNeste_logo_blue_RGB_180x54.jpg