Huhtisen salibandykerho

Kausi 2019-2020 käynnistyy!

Huhtisen koulun salibandykerhon ilmoittautuminen on käynnissä. Syyskausi aloitetaan viikolla 36 eli perjantaina 6.9.2019.

Treeniaika perjantaisin klo 14-15, Huhtisen koulun liikuntasalissa. Tiloihin pääsee päiväkodin kautta.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seuran nettisivujen kautta. Ilmoittautumiset ohjautuvat suoraan seuralle.

>>>>> ILMOITTAUTUMINEN SALIBANDYKERHOON <<<<<

PSS:n koulujen salibandykerhot on suunnattu 1.-4. luokan tytöille ja pojille.

Koulun salibandykerhon hinta on syyskaudelta 69 euroa ja kevätkaudelta 69 euroa. Syyskausi alkaa syyskuusta ja jatkuu joulukuuhun. Kevätkausi alkaa tammikuussa ja jatkuu huhtikuuhun.

Osallistumismaksu sisältää vastuuohjauksen, tilat, seuratuotteen, lisenssin vakuutuksella sekä seuran jäsenmaksun. Ilmoittautumisen jälkeen ja koulun salibandykerhon käynnistyttyä seuralta lähtee lasku osallistumisesta lapsen huoltajalle.

Kerhon treenipäivä on perjantaisin klo 14-15 Huhtisen koululla, Huhtisentie 7, 06100 Porvoo.

Tervetuloa mukaan!

PSS:n koulujen salibandykerhot on tarkoitettu alakoulun tytöille ja pojille. Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin lajin parissa mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo.

Tervetuloa pelaamaan ja harjoittelemaan iloista salibandya!

Harjoituksiin voi tulla ensin katsomaan ja kokeilemaan. Mikäli harjoituksiin jää koukkuun, tulee ilmoittautuminen tehdä sähköisesti PSS:n nettisivujen kautta.

Oikeat varusteet

• T-paita ja shortsit
  • Salibandymaila
  • Suojalasit
  • Vaaleapohjaiset sisäpelikengät (ei tossut)
  • Juomapullo (harjoituksissa juodaan vain vettä, ei urheilujuomia)
Merkkaa tavaroihin oma nimesi.