Huhtisen salibandykerho 2021-2022

Kauden 2021-2022 Huhtisen salibandykerhon ilmoittautuminen on avattu. Salibandykerho on suunnattu 1.-4. luokan tytöille ja pojille.

Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo.

Treenit perjantaisin 3.9. alkaen klo 15-16 Huhtisen koulun liikuntasalissa. Tiloihin pääsee päiväkodin kautta.

Kauden 2021-2022 salibandykerhon hinta on syyskaudelta 69 € / lapsi ja kevätkaudelta 69 € / lapsi. Koko talvikauden yhteishinta on siis 138 € / kerholainen.

Osallistumismaksu sisältää vastuuohjauksen, tilat, kerhopassin vakuutuksella sekä seuran jäsenyyden.

Tervetuloa niin uudet kuin jo viime kaudellakin mukana olleet kerholaiset!

Lisää tietoa: harraste@porvoonsalibandyseura.net

Tärkeää ennen ilmoittautumista! Lue ohjeet ilmoittautumisesta, kokeilukerroista, peruutuksesta, maksuista sekä lisävarusteiden tilausmahdollisuudesta
>>>> Harrastetoiminnan pääsivuilta <<<<

PSS:n koulujen salibandykerhot on tarkoitettu alakoulun tytöille ja pojille. Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin lajin parissa mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo.

Tervetuloa pelaamaan ja harjoittelemaan iloista salibandya!

Oikeat varusteet

• T-paita ja shortsit
  • Salibandymaila
  • Suojalasit
  • Vaaleapohjaiset sisäpelikengät (ei tossut)
  • Juomapullo (harjoituksissa juodaan vain vettä, ei urheilujuomia)
    Merkkaathan tavaroihin kerholaisen nimen.

Päivitys 16.7.2021