Huhtisen salibandykerho 2021-2022

Kauden 2021-2022 Huhtisen salibandykerhon ilmoittautuminen on avattu. Salibandykerho on suunnattu 1.-4. luokan tytöille ja pojille.

Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo.

Treenit perjantaisin 3.9. alkaen klo 15-16 Huhtisen koulun liikuntasalissa. Tiloihin pääsee päiväkodin kautta.

Kauden 2021-2022 salibandykerhon hinta on syyskaudelta 69 € / lapsi ja kevätkaudelta 69 € / lapsi. Koko talvikauden yhteishinta on siis 138 € / kerholainen.

Osallistumismaksu sisältää vastuuohjauksen, tilat, kerhopassin vakuutuksella sekä seuran jäsenyyden.

Tervetuloa niin uudet kuin jo viime kaudellakin mukana olleet kerholaiset!

Tärkeää ennen ilmoittautumista! Lue ohjeet ilmoittautumisesta, kokeilukerroista, peruutuksesta, maksuista sekä lisävarusteiden tilausmahdollisuudesta
>>>> Harrastetoiminnan pääsivuilta <<<<

PSS:n koulujen salibandykerhot on tarkoitettu alakoulun tytöille ja pojille. Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin lajin parissa mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo.

Tervetuloa pelaamaan ja harjoittelemaan iloista salibandya!

Oikeat varusteet

• T-paita ja shortsit
  • Salibandymaila
  • Suojalasit
  • Vaaleapohjaiset sisäpelikengät (ei tossut)
  • Juomapullo (harjoituksissa juodaan vain vettä, ei urheilujuomia)
    Merkkaathan tavaroihin kerholaisen nimen.

Päivitys 16.7.2021