PSS seuravarusteinfo 2019-2020

Stadium_BANNERI_3.gif

PSS – Seuravarusteinfo kaudelle 2019-2020

PSS:n yhteistyökumppanit seuravarusteissa ovat Fat Pipe ja Stadium. Seuran salibandyvaruste- ja seuratekstiilimerkki on Fat Pipe ja virallinen urheilutavaran toimittaja Stadium.

Kaudelle 2019-2020 on seuran jäsenille tarjolla PSS-varustepaketteja erikoishinnoin. Seuraavassa tietoa varustepaketeista, yhteystiedoista, tilausohjeista sekä reklamaatio-ohjeista.

PSS -varustepaketit, syksy 2019

Joukkueilla on mahdollisuus tilata jäsenilleen Stadiumin kautta varustepaketteja, jotka sisältävät seuratekstiilejä. Pakettivaihtoehdot on kuvattu esitteessä. Mukana pakettien hinnat ja tilausohjeet. Nämä varustepaketit joukkue tilaa suoraan Stadiumin kautta, sähköisen tilauslomakkeen avulla (ohjeet alla).
Varustepaketit tulevat ilman painatuksia ja joukkueen tulee hoitaa logopainatukset itse.

PSS-VARUSTEPAKETIT, INFO
STADIUM TEAM SALES, NETTITILAUSOHJE

PSS Valmentajien varustepaketti, syksy 2019

Joukkueiden valmentajille on mahdollista hankkia seuran kautta valmentajan varustepaketti seurahintaan. Hinta on 120,00 € / valmentajapaketti. Seurahinta on mahdollistettu PSS:n, Stadiumin ja Fat Pipen kanssa hyödyntäen seuran etubonuksia.
Joukkue tekee tilaukset seuran lomakkeen kautta. Seura tekee valmentajatilaukset kootusti. Valmentajapaketti sisältää logopainatukset (PSS-logo ja Stadium-logo).

PSS-VALMENTAJAPAKETTI, INFO
PSS-VALMENTAJAPAKETIN TILAUSLOMAKE

PSS Seuravarusteet, Stadium Team Sales

Seuravaatemaalisto löytyy Stadiumin Team Sales -sivustolta. Sivustolta löytyvät niin mallisto kuvineen, kuin myös hinnat ja tilausnumerot. Sivustolta löytyvät myös kokotiedot sekä yhteystiedot.

PSS SEURAVARUSTEET, KUVASTO JA HINNAT

Seiran virallinen peliasu

PSS:n viralliset värit ovat keltainen ja musta. Seuran peliasut ja sen väritykset on kerrottu kootusti seuraavassa ohjeessa. Ohjeesta löytyvät myös tilausnumerot ja hinnat sekä maalivahtien asuväritykset.

PSS VIRALLISET PELIASUT KUVASTO

Tilausohjeet

Sekä PSS-varustepaketit, että muutkin kauden aikana joukkueen tekemät varustehankinnat tehdään tulevan kauden aikana Stadiumin nettitilauslomakkeen kautta. Tämä helpottaa sekä tilauksen tekemistä, että sen käsittelyä Stadiumin päässä.

STADIUM TEAM SALES, NETTITILAUSOHJE

Toimitusajat

Stadiumin toimitusaikatakuu 4 viikkoa tilauksen jättämisestä.

Seuratuotteiden sovittaminen

Sovitusmallit seuratuotteista löytyvät Porvoon Stadiumin myymälästä. Joukkueen tehdessä varustetilauksia, on hyvä tilata ja noutaa sovitusmallit Stadiumista. Sovitukset voi tehdä esim. joukkueen harjoitusten yhteydessä.
Sovitusmallisetistä tulee olla yhteydessä etukäteen Stadiumiin, teamsales.porvoo@stadium.fi tai puhelimitse. Yhteystiedot alla. Sovitusmallit laitetaan liikkeessä valmiiksi noudettavaksi.

Painatusohjeet

Joukkueet voivat valita varusteidensa painatuspaikan itse. Stadium tarjoaa painatusmahdollisuutta. Myös seuran kautta on mahdollista tiedustella painatuspaikkoja etenkin seuralogoa ja Stadium-logoa varten. Seuratekstiileissä (Fat Pipe) tulee olla seuran logo sekä Stadium-logo. Painatuspaikkaa varten Porvoon Stadiumista on saatavilla Stadium-logoja valmiiksi painopaikkaan. Painopaikasta kannattaa myös etukäteen varmistaa, että heillä on Stadium-logoja saatavilla.

Peliasun painatusohjeet löytyvät seuraavan linkin takaa. Painatusohjeet päivitetään vielä kesän aikana.

PSS-PELIASUJEN PAINATUSOHJEET

Reklamaatiot

Mikäli seuravarusteasioissa tarvitsee reklamoida, ovat reklamaatio-ohjeet seuraavat.
Mikäli reklamaatiotarve on Fat Pipe -tuotteissa, löytyy ohje reklamaatioihin tästä.
Muissa reklamaatioissa, mm. varustetoimituksissa, tulee ensisijaisesti olla yhteydessä Stadium Team Salesiin. Yhteystiedot alla.

Syksyn 2019 tilaisuuksia

Joukkueenjohtajien ja varustevastaavien tapaaminen järjestetään torstaina 8.8.2019 klo 18:00 alkaen Kokonhallin luentotilassa. Paikalla on edustaja Porvoon Stadiumista. Pääaiheena ovat varustetilaukset, varustepaketit, toimintatavat sekä palaute varusteasioista.

Stadiumin seura-aamu Porvoon Salibandyseuran jäsenille järjestetään lauantaiaamuna 14.9.2019. Porvoon Stadiumin liike on avoinna klo 9 alkaen jäsenille. Tarkempaa infoa mm. tilaisuuden tapahtumista ja tarjouksista on tulossa myöhemmin kesän aikana.

Bonusta kaikista ostoista

Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan ohjata bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Bonuksen keräämistä varten tulee olla Stadiumin jäsen (member kortti). Jäsenyyden voi hankkia Stadiumin kotisivujen kautta tai jäseneksi voit liittyä myös myymälässä. Tämä tapahtuu esim. kassalla ostosten yhteydessä. Tue seuraasi linkitys haluamaan joukkueeseen tapahtuu Stadiumin kotisivuilla (TUE SEURAASI). Koko Stadiumin valikoima oikeuttaa Teamsales bonukseen eli ei ainoastaan PSS seuramallistosta löytyvät tuotteet, vaan myös kaikki muut urheilu- ja urheilumuotituotteet. (kaikki myymälät). Joukkueen tekemistä tilauksista joukkue saa myös Teamsales -bonukset itselleen.

Stadium Team Sales
PSS-varustepakettitilaukset, joukkueiden varustetilaukset, Stadium-reklamaatiot, varustetoimitukset, sovitusmallit ja niiden tilaaminen
Lauri Häggman
lauri.haggman@stadium.fi