Stadium -info Porvoon Salibandyseuralle

Stadium_BANNERI_3.gif

PSS ja STADIUM tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa!

Kaudella 2015 aloitamme yhteistyön Porvoon Salibandyseura – Stadium välillä. Stadium on Seuran virallinen urheilutavarantoimittaja ja pystymme tarjoamaan palvelua kaikille PSS:n jäsenille mahdollisimman vaivattomasti. Yhdessä Seuran kanssa olemme suunnitelleet PSS:n seuramalliston, jonka tarkoituksena on pukea Seuran jäsenet yhtenäiseksi ja näin ollen vahvistaa yhtenäisyyden tunnetta sekä ylpeyttä tulevaisuudessa. Mallistosta löytyy tarvittava vaatetus joukkuetoimintaan, joka kattaa pelaajien sekä toimihenkilöiden tarvitsemat peli- ja harjoitusasusteet sekä vapaa-ajan tuotteet vaativimmillekin käyttäjille.

MALLISTO JA VARUSTESIVUT
PSS varustesivut löydätte osoitteesta http://www.stadiumteamsales.fi (SEURASIVUT/PORVOON SALIBANDYSEURA). Varustesivuille pääsette myös Seuranne kotisivujen kautta. PSS:n varustesivustolle olemme keränneet kaiken tarvittavan infon koskien varusteita, tilauksia sekä painohinnaston. Samaisella sivustolla löydätte myös koko Team Sales valikoiman.

TILAAMINEN
Toivomme että tilaukset tehdään pääsääntöisesti joukkueittain (yksittäisiä/lisätilauksia voi toki tehdä). Tilaus tulee tehdä sähköpostilla tilauslomakkeella, jonka löydätte aiemmin mainitulta sivustolta (välilehti: KUINKA TILATA). Kiireellisessä tapauksesssa tilauksen voi jättää myös suoraan myyjällemme toimistolla/showroomissa .Toimitusaika on neljän viikon sisällä painettuna, edellyttäen että tuotetta on tilaushetkellä saatavana. Team Sales-myyjämme auttavat teitä kaikissa kysymyksissä liittyen tuotteiden tilaamiseen, painatuksiin ja erikoistarpeisiin. Teamsales showroom on avoinna myymälän aukioloaikoina. Tällä hetkellä Team Sales-myyjä on paikalla MA-PE pääsääntöisesti klo. 8-16.00.

SOVITTAMINEN
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Porvoon Stadium myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. Ole yhteydessä etukäteen teamsales.porvoo@stadium.fi tai puhelimitse, niin laitamme sovituskassin valmiiksi ja varmistamme samalla että tuotteet ovat saatavilla.

PAINATUS
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna Seuran logolla. Teamsales ja painotalomme tietävät miten PSS  seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen (Stadium Font). Seuralla on toki mahdollisuus hoitaa asusteidensa painatus myös itse.

TILAUKSEN NOUTO
Team Sales ilmoittaa kun tilaus on valmis ja noudettavissa. Tilaukset noudetaan myymälän Team Sales puolelta tai vapaana olevalta myyjältä, joka noutaa tilauksen "Tilaajan" ja "Seura & Joukkueen" tiedoilla. Maksu suoritetaan jokko noudon yhteydessä tai isommissa tilauksissa laskulla. Tilaukset voidaan noutaa myymälän aukioloaikoina MA-SU.

BONUSTA KAIKISTA OSTOISTA
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan ohjata bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Sinun täytyy olla Stadiumin jäsen (member kortti), jonka voit hankkia Stadiumin kotisivujen kautta tai jäseneksi voit liittyä myös myymälässä. Tämä tapahtuu esim. kassalla ostosten yhteydessä. Tue seuraasi linkitys haluamaasi joukkueeseen tapahtuu Stadiumin kotisivuilla (TUE SEURAASI). Koko Stadiumin valikoima oikeuttaa Teamsales bonukseen eli ei ainoastaan PSS seuramallistosta löytyvät tuotteet, vaan myös kaikki muut urheilu- ja urheilumuotituotteet. (kaikki myymälät).

PSS TERVETULOA STADIUMIIN!