PSS seuravarusteinfo 2020-2021

PSS – Seuravarusteinfo kaudelle 2020-2021

PSS:n yhteistyökumppanit seuravarusteissa ovat Fat Pipe ja Intersport Porvoo. Seuran salibandyvaruste- ja seuratekstiilimerkki on Fat Pipe ja virallinen urheilutavaran toimittaja Intersport Porvoo.

Kaudelle 2020-2021 on seuran jäsenille tarjolla PSS-varustepaketteja erikoishinnoin. Seuraavassa tietoa varustepaketeista, yhteystiedoista, tilausohjeista sekä reklamaatio-ohjeista.

PSS -varustepaketit, syksy 2020

Joukkueilla on mahdollisuus tilata jäsenilleen Intersportin kautta varustepaketteja, jotka sisältävät seuratekstiilejä. Pakettivaihtoehdot on kuvattu esitteessä. Mukana pakettien hinnat. Tilausohjeet löytyvät alta kohdasta ”tilausohjeet”. Nämä varustepaketit joukkue tilaa suoraan Intersportin kautta, hyödyntäen tilauslomaketta.
Varustepaketit tulevat ilman painatuksia ja joukkueen tulee hoitaa tarvittavat logopainatukset itse.

PSS-TREENIPAKETTI JA KERHOPAKETTI SEURAN KAIKILLE JOUKKUEILLE
PSS-VARUSTEPAKETIT A-C -JUNIORIJOUKKUEILLE

PSS-mallisto, vaatteet ja varusteet, Intersport

Seuravaatemallisto löytyy alta. Mallistosta löytyvät PSS:n viralliset seuratekstiilit seuraväreissä hintoineen. Seuravaatteet ovat hankittavissa yhteistilauksin tuoteluettelon hinnoin. Tilaajille mallistosta löytyvät myös tekstiilien tuotenumerot.

PSS SEURAVAATEMALLISTO, KUVASTO JA HINNAT

Seuravastusteet eli Fat Pipe -tuotteet, löytyvät alla olevasta tuoteluettelosta hintoineen. Seuravarusteet ovat hankittavissa yhteistilauksin tuoteluettelon hinnoin. Tilaajalle mallistosta löytyvät myös tekstiilien tuotenumerot.

PSS SEURAVARUSTEET, KUVASTO JA HINNAT

Seuran virallinen peliasu

PSS:n viralliset värit ovat keltainen ja musta. Seuran peliasut ja sen väritykset on kerrottu sueraavassa:

Kotipeliasu
Paita – keltainen
Housut – musta
Sukat – keltainen

Vieraspeliasu
Paita – musta
Housut – musta
Sukat – musta

Maalivahdit
1. peliasu – valkoinen

Tilausohjeet

Sekä PSS-varustepaketit, että muutkin kauden aikana joukkueen tekemät varustehankinnat tehdään tulevan kauden aikana tilauslomakkeen avulla. Tilauslomake toimitetaan sähköisesti Intersport Porvooseen, seurayhteyshenkilölle. Tilauslomake tulee täyttää valmiiksi tietokoneella. Tämä helpottaa tilauksen tekemistä ja käsittelyä.

VARUSTEHANKINTOJEN TILAUSLOMAKE / INTERSPORT & FAT PIPE

Toimitusajat

Tilausten toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksen jättämisestä, tavarantoimittajan varastotilanteesta riippuen.

Seuratuotteiden sovittaminen

Sovitusmallit seuratuotteista löytyvät Intersport Porvoon myymälästä. Joukkueen tehdessä varustetilauksia, on hyvä tilata ja noutaa sovitusmallit Intersportista. Sovitukset voi tehdä esim. joukkueen harjoitusten yhteydessä.
Sovitusmallisetistä tulee olla yhteydessä etukäteen seurayhteyshenkilöön, sähköpostitse tai puhelimella. Yhteystiedot alla. Sovitusmallit laitetaan liikkeessä valmiiksi noudettavaksi.

Painatusohjeet

Joukkueet voivat valita varusteidensa painatuspaikan itse. Seuran kautta on mahdollista tiedustella painatuspaikkoja etenkin seuralogoa ja Intersport-logoa varten. Seuratekstiileissä (Fat Pipe) tulee olla näkyvillä sekä seuran logo että Intersport-logo. Logot tulevat seuravaatteissa yläosaan (paita, takki). Painatuspaikkaa varten Intersportista on saatavilla Intersport-logoja valmiiksi toimitettavaksi painopaikkaan. Painopaikasta kannattaa myös etukäteen varmistaa, että heillä on Intersport-logoja saatavilla.

Peliasun painatusohjeet päivitetään tälle sivustolle elokuun alkuun mennessä.

Reklamaatiot

Mikäli seuravarusteasioissa tarvitsee reklamoida, ovat reklamaatio-ohjeet seuraavat.
Mikäli reklamaatiotarve on Fat Pipe -tuotteissa, löytyy ohje reklamaatioihin tästä.

Muissa reklamaatioissa, mm. varustetoimituksissa, tulee ensisijaisesti olla yhteydessä Intersport Porvoon seurayhteyshenkilöön. Yhteystiedot alla.

Kauden 2020 tilaisuuksia

Joukkueenjohtajien ja varustevastaavien tapaaminen 16.6.2020 klo 17:00 alkaen Intersport Porvoon liikkeessä. Pääaiheena ovat varustetilaukset, varustepaketit, toimintatavat sekä palaute varusteasioista.

Seurapäivistä tiedotetaan jäsenistöä erikseen kesän jälkeen.

Jälkihyvitys tehdyistä ostoista

Joukkueen tekemistä tilauksista ja ostoista joukkueelle maksetaan jälkihyvitettä kaikista toteutuneista Fat Pipe -tuotemerkin ostoista. Jälkihyvite maksetaan kausittain helmikuussa.

Lisäksi liike maksaa joukkueille jälkihyvitteen kaikista joukkueiden nimissä tehdyistä muista ostoksista.
Tähän sisältyvät kaikki joukkueiden nimissä tehdyt ostot. Tämä jälkihyvite maksetaan kausittain maaliskuussa.

Jäsen voi ostosta tehdessään kertoa, mitä seuran joukkuetta tukevat. Näin tehdyistä ostoista osoitetaan jälkihyvite joukkueelle.

Jäsenedut PSS-jäsenille myClub-jäsenkorttia vastaan

Kaikista Intersportin tuotteista -10 % (myös tarjoushinnoista). Etu ei koske sykemittareita, polkupyöriä eikä poistotuotteita.

Jäsenalennusta ei kuitenkaan voi käyttää lahjakortteihin eikä seuramalliston (joukkueiden yhteistilaukset) tuotteisiin. Jäsenalennusta ei voi yhdistää plussakorttitarjouksiin, kuponkeihin, jäsenille tehtäviin erikoistarjouksiin eikä Black friday- ja Viheltäen Menee -tarjouksiin.

Jäsenedun voi käyttää näyttämällä puhelimelle ladattua myClubin jäsenkorttisovellusta. Kerro ostosta tehdessä, mille joukkueelle tekemäsi ostosten jälkihyvite kohdistetaan!

Lataa jäsenkortti kirjautumalla myClubiin. Mene osioon "Omat tiedot" ja valitse "jäsenkortti". Voit ladata kortin joko QR-koodilukijalla tai tallentamalla kuva puhelimeesi.

Intersport Porvoo
PSS-varustepakettitilaukset, joukkueiden varustetilaukset, Intersport-reklamaatiot, varustetoimitukset, sovitusmallit ja niiden tilaaminen
Jaki Saarivirta, kauppias ja seurayhteyshenkilö
jaki.saarivirta@intersport.fi