Nuorten harrasteryhmä

PSS starttaa syksyllä 5-8 luokkalaisille suunnatun harrasteryhmän!

Porvoon Salibandyseura starttaa syksyllä 2021 uuden harrasteryhmän joka on suunnattu 5-8 luokkalaisille lapsille ja nuorille. Ideana on puhtaasti pelailla rennosti ilman kilpailullisia tavoitteita.

Olit sitten uusi salibandyssa tai jo hieman kokenut konkari, tervetuloa!

Hinta: 69 euroa/syyskausi (syyskuu-joulukuu), 69 euroa/kevätkausi (tammikuu-huhtikuu), maksuun kuuluu jäsenyys. Jotta ryhmä toteutetaan, on pelaajia oltava 6, muussa tapauksessa ryhmän aloitusta siirretään tammikuulle 2022.

Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo.

Kerhot ovat sekä tytöille että pojille, ellei jonkin kerhon kohdalla ole muuta mainittu.

Harjoitukset alkavat 7.9.2021

Tiistaina klo 17-18, Pääskytien koulu

Tärkeää ennen ilmoittautumista! Lue ohjeet ilmoittautumisesta, kokeilukerroista, peruutuksesta, maksuista sekä lisävarusteiden tilausmahdollisuudesta
>>>> Harrastetoiminnan pääsivuilta <<<<