E2-pojat (2008 syntyneet) kaudelle 2018-19

joukkuekuva2.jpg

E2-poikien joukkue on täynnä innokkaita, iloisia, reippaita, ja taitavia vuonna 2008 syntyneitä salibandypelaajia. Joukkueen toiminnassa on tekemisen meininki, ja yhteisten joukkuesääntöjen ja erinomaisen yhteishengen avulla saavutamme loistavia tuloksia niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Muiden lajien harrastaminen ei ole este salibandyn pelaamiselle - me koemme muiden harrastusten täydentävän toisiaan.

Joukkueen valmentajana toimii kokenut ja ammattitaitoinen Risto Lall, apunaan reippaita apuvalmentajia. Valmennus on nousujohteista ja huomioi pelaajien erilaiset taitotasot. Tällä tavalla mahdollistamme kehittävän, mutta samalla mielekkään harjoitteluympäristön.

Syksyllä 2017 joukkue valittiin Viron miesten maajoukkueen kummijoukkueeksi. Helmikuussa 2018 kävimme kannustamassa kummijoukkueemme jatkoon Salibandyn MM-karsinnoissa Tallinnassa.

UUDET PELAAJAT:

Uudet pelaajat voivat tulla kokeilemaan harjoituksiin muutaman kerran ilman että siitä aiheutuu kustannuksia.Tervetuloa mukaan!

HARJOITUSVUOROT -

HYVÄÄ KESÄÄ!!!

ELOKUUN SALIVUOROT 3.8 alkaen:

Maanantaisin 17-18

Perjantaisin 17:30 - 18:30

AE-KOULULLA!!!

Salibandyliitonsarja: Ensikaudella osallistumme Salibandyliiton E2- poikien haastajasarjaan 1 joukkueella. Turnauksia keskimäärin 1 / kk. Lisäksi osallistumme kauden aikana 2-4 kutsuturnaukseen.

Kustannukset: Varainhankinnan ja sponsoreiden avulla pyrimme pitämään kustannustason matalana - lisätietoa joukkueenjohtajalta.

• Huom. Jos salibandy kiinnostaa, mutta pienempikin harjoitusmäärä riittää niin kannattaa tutustua PSS:n harrasteryhmien toimintaan (katso lisätietoa kohdasta "KERHOT")

TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN JOUKKOON!

Junnujen harrastuksessa mukana:

SoderFysio_small.jpg

Tervo_LOGO2.JPG

Kiitos tuesta!

Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön (04.06.2018)
Porvoon Salibandyseura ry ja Fat Pipe ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Fat Pipe on kaudesta 2018-2019 lähtien seuran virallinen varustetoimittaja. Stadium..

Kauden 2017-2018 päättäjäisissä palkitut (24.05.2018)
PSS:n kauden päättäjäiset vietettiin Porvoon urheiluhallilla keskiviikkona 23.5. Runsaslukuinen seuraväki juhlisti C-tyttöjen SM-hopeaa, A-tyttöjen SM-pronssia ja..

Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen (04.04.2018)
Naisten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen on nimennyt 20 pelaajan ryhmän, joka edustaa Suomea EuroFloorball Tour -kotiturnauksessa 27.–29..

04.04.2018  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin
19.03.2018  Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset, A-tytöt, B-tytöt ja C-tytöt pelaavat keväällä playoff -peleissä
12.02.2018  Urheiluakatemian hakuaika käynnissä
07.02.2018  Kehonhuolto -koulutus ma 12.2.
22.01.2018  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan tyttöjen U19 Suomi-Ruotsi maaottelutapahtumaan