E2-pojat (2008 syntyneet) kaudelle 2018-19

joukkuekuva2.jpg

E2-poikien joukkue on täynnä innokkaita, iloisia, reippaita, ja taitavia vuonna 2008 syntyneitä salibandypelaajia. Joukkueen toiminnassa on tekemisen meininki, ja yhteisten joukkuesääntöjen ja erinomaisen yhteishengen avulla saavutamme loistavia tuloksia niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Muiden lajien harrastaminen ei ole este salibandyn pelaamiselle - me koemme muiden harrastusten täydentävän toisiaan.

Joukkueen valmentajana toimii kokenut ja ammattitaitoinen Risto Lall, apunaan reippaita apuvalmentajia. Valmennus on nousujohteista ja huomioi pelaajien erilaiset taitotasot. Tällä tavalla mahdollistamme kehittävän, mutta samalla mielekkään harjoitteluympäristön.

Syksyllä 2017 joukkue valittiin Viron miesten maajoukkueen kummijoukkueeksi. Helmikuussa 2018 kävimme kannustamassa kummijoukkueemme jatkoon Salibandyn MM-karsinnoissa Tallinnassa.

UUDET PELAAJAT:

Uudet pelaajat voivat tulla kokeilemaan harjoituksiin muutaman kerran ilman että siitä aiheutuu kustannuksia.Tervetuloa mukaan!

HARJOITUSVUOROT -

SYKSYN SALIVUOROT 3.9 alkaen:

Tiistaisin 17-18 Pääskytien koulu

Perjantaisin 17 - 18 Kevätkummun koulu

Sunnuntaisin 10:30 - 11:30 AE koulu

HUOM!! Sunnuntain treenit perutaan jos samaan aikaan on pelejä. Seuratkaa siis MyClubia ja tehkää IN/OUT merkinnät sinne!

Salibandyliitonsarja: Ensikaudella osallistumme Salibandyliiton E2- poikien haastajasarjaan 1 joukkueella. Turnauksia keskimäärin 1 / kk. Lisäksi osallistumme kauden aikana 2-4 kutsuturnaukseen.

Kustannukset: Varainhankinnan ja sponsoreiden avulla pyrimme pitämään kustannustason matalana - lisätietoa joukkueenjohtajalta.

• Huom. Jos salibandy kiinnostaa, mutta pienempikin harjoitusmäärä riittää niin kannattaa tutustua PSS:n harrasteryhmien toimintaan (katso lisätietoa kohdasta "KERHOT")

TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN JOUKKOON!

Junnujen harrastuksessa mukana:

SoderFysio_small.jpg

Tervo_LOGO2.JPG

Kiitos tuesta!

Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle (09.09.2018)
Mister PSS Keijo Sainio pokkasi Uu­si­maa Aree­nal­la jär­jes­te­tyn Jump In -ta­pah­tu­man yh­tey­des­sä Vuo­den seu­ra­toi­mi­ja­pal­kin­non, ja todellakin ansioista..

Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa (26.08.2018)
Perinteinen salibandyn naisten ja alle 19-vuotiaiden tyttöjen Suomi-Ruotsi tapahtuma järjestetään Porvoossa Kokonhallissa lauantaina 1. syyskuuta. Naisten joukkueessa..

Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 17.9. (24.08.2018)
Tyttöjunioreiden valmentajille pidetään palaveri maanantaina 17.9.2018 klo 17:15 - 18:15. Kaikista seuran tyttöjuniorijoukkueista odotetaan valmennusta paikalle..

24.08.2018  Poikajunioreiden valmentajapalaveri ke 5.9.
15.08.2018  Junioreiden maalivahtikoulutus valmentajille pe 31.8.
04.06.2018  Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön
24.05.2018  Kauden 2017-2018 päättäjäisissä palkitut
04.04.2018  Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen