B-tytöt (2002 - 2003 syntyneet) kaudelle 2018-19

Askola993.jpg

B-tytöt Akatemia kaudella 2018-19

Porvoon Salibandyseuran naisten edustusjoukkueen ja vanhimpien tyttöjuniorien yhteistyötä lisätään siirtymällä kaudella 2018–19 uuteen toimintamuotoon, akatemiamalliin. Uuden toimintamallin avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy merkittävästi.

Seuran ja akatemiamallin tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee pelaajien liikkumisen joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi.

A/B – tyttöjen valmennustiimi nimetty

A-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Samu Björkman. Valmennustukea antaa liiganaisten päävalmentaja Jukka Kouvalainen. Valmennustiimiä täydennetään vielä kevään ja kesän aikana.

B-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Sauli Hynynen ja valmentajana Anne Sonkajärvi.

A/B -tyttöjen fysiikkavalmentajana toimii Janika Martinsalo ja maalivahtivalmentajana Ville Jokinen.

Sekä A- että B-tytöt osallistuvat alkusyksystä 2018 pelattaviin SM-karsintoihin.

Tukea Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta ja Salibandyliiton FBA-toiminnasta

Päivittäisen joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian toisen asteen koulutusta suorittavilla pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa Janika Martinsalo.

Akatemian B-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie -yhteistyöjoukkueena.
FBA-maajoukkuetien yhteistyöseuroiksi valittiin avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran ja pelaajien kehittämiseen. PSS:n tyttöjuniorien toiminta täytti selkeästi asetetut kriteerit.

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

A/B tyttöakatemian toiminta käynnistyy 7.5.2018. Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii menestykselliseen toimintaansa mukaan sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Järjestelmä on kaikille avoin. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle. Akatemia tarjoaa hyvän kasvupaikan kehittymiselle tason mukaan.

Tiedustelut:
Sauli Hynynen
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net

Meitä Tukemassa

topcore.PNG   Resurssi.PNG  FSP.PNG

Sanasolina.PNGFennia.PNGAromaen_Putki.PNG

Asennuspojat.PNG

Azets.PNGRakLaprip.PNGSjoman.PNG          Tamminen.PNG     UMA.PNG

Sajato.PNG       Maantec.PNGSisco.PNG

ELO.PNG

PSS B-tytöt kiittää tuestanne

MJT_logo_yhteistyoseura_WHITE_1.PNG

Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön (04.06.2018)
Porvoon Salibandyseura ry ja Fat Pipe ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Fat Pipe on kaudesta 2018-2019 lähtien seuran virallinen varustetoimittaja. Stadium..

Kauden 2017-2018 päättäjäisissä palkitut (24.05.2018)
PSS:n kauden päättäjäiset vietettiin Porvoon urheiluhallilla keskiviikkona 23.5. Runsaslukuinen seuraväki juhlisti C-tyttöjen SM-hopeaa, A-tyttöjen SM-pronssia ja..

A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset (10.05.2018)
A/B-tytöt Akatemia, 1999-2003 -syntyneet:  Porvoon Salibandyseuran vanhimmat tyttöjuniorit siirtyvät ensi kaudella akatemian malliin, jonka avulla naisten edustusjoukkueen..

04.04.2018  Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen
04.04.2018  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin
19.03.2018  BTSM: PSS B tytöt voittoon runkosarjan päätöspelissä
19.03.2018  Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset, A-tytöt, B-tytöt ja C-tytöt pelaavat keväällä playoff -peleissä
06.03.2018  BTSM: Pohjoisen kiertueen raportti!