B-tytöt (2001 - 2002 syntyneet) kaudelle 2017-18

Askola993.jpg

B-tytöt, 2001-2002 -syntyneet kaudelle 2017-18

Joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Jussi Heikkinen.  'Jupu'  on pitkään tehnyt valmennustöitä PSS:n eri ikäluokissa. Tämän lisäksi Jupu omaa huikean pelaajauran. Heikkinen pelasi omalla pelaajaurallaan neljät MM-kisat. MM-mitalien lisäksi Heikkinen on voittanut neljästi SM-kultaa. Hän on pokannut myös Suomen parhaan maalivahdin palkinnon useamman kerran. Heikkinen pelasi urallaan myös Ruotsin liigassa. Valmennustiimiin tulee kuulumaan myös Christer Karlsson. 'Cridu' on tehnyt myös pitkään laadukasta valmennustyötä porvoolaisten tyttöjunioreiden parissa. Valmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana. Joukkueenjohtajina toimivat Anne Kariniemi ja Matti Mikkola.

Joukkue pelaa SM-sarjassa kaudella 2017-2018. Tämän lisäksi lisäpelejä on luvassa ainakin naisten III- joukkueessa. Joukkue tulee tekemään tiiviisti yhteistyötä seuran A-tyttöjen edustusjoukkueen ja C-tyttöjen kilpajoukkueen kanssa.  B-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie-yhteistyössä.

2001-syntyneillä toisen asteen opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella Porvoossa kahtena aamuna viikossa. Akatemian aamuharjoitusten valmennuksessa on mukana mm. naisten liigajoukkueen päävalmentaja Jukka Kouvalainen. Lue lisää Itä-Uudenmaan Urheiluakatemiasta

Tiedustelut:
Jussi Heikkinen
jussi.heikkinen[a]porvoonsalibandyseura.net

Meitä Tukemassa

topcore.PNG   Resurssi.PNG  FSP.PNG

Sanasolina.PNGFennia.PNGAromaen_Putki.PNG

Asennuspojat.PNG

Azets.PNGRakLaprip.PNGSjoman.PNG          Tamminen.PNG     UMA.PNG

Sajato.PNG       Maantec.PNGSisco.PNG

ELO.PNG

PSS B-tytöt kiittää tuestanne

MJT_logo_yhteistyoseura_WHITE_1.PNG

Uutiset

Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen (04.04.2018)
Naisten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen on nimennyt 20 pelaajan ryhmän, joka edustaa Suomea EuroFloorball Tour -kotiturnauksessa 27.–29..

Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin (04.04.2018)
Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue toukokuun alun Sveitsin MM-kisoihin on valittu. Porvoon Salibandyseurasta mukaan on valittu Elina Hautojärvi, Jasmiina..

BTSM: PSS B tytöt voittoon runkosarjan päätöspelissä (19.03.2018)
PSS B tytöt voittoon runkosarjan päätöspelissä Sarjataulukon kannalta perjantai-illan ottelu Kooveeta vastaan oli merkityksetön; PSS oli varmistanut kakkossijan..

19.03.2018  Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset, A-tytöt, B-tytöt ja C-tytöt pelaavat keväällä playoff -peleissä
06.03.2018  BTSM: Pohjoisen kiertueen raportti!
18.02.2018  BTSM: Wirmo - PSS raportti
12.02.2018  Urheiluakatemian hakuaika käynnissä
07.02.2018  Kehonhuolto -koulutus ma 12.2.