B-tytöt (2002 - 2003 syntyneet) kaudelle 2018-19

btytot_8176.JPG

B-tytöt Akatemia kaudella 2018-19

Porvoon Salibandyseuran naisten edustusjoukkueen ja vanhimpien tyttöjuniorien yhteistyötä lisätään siirtymällä kaudella 2018–19 uuteen toimintamuotoon, akatemiamalliin. Uuden toimintamallin avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy merkittävästi.

Seuran ja akatemiamallin tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee pelaajien liikkumisen joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi.

A/B – tyttöjen valmennustiimi nimetty

A-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Samu Björkman. Valmennustukea antaa liiganaisten päävalmentaja Jukka Kouvalainen. Valmennustiimiä täydennetään vielä kevään ja kesän aikana.

B-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Sauli Hynynen ja valmentajana Anne Sonkajärvi.

A/B -tyttöjen fysiikkavalmentajana toimii Janika Martinsalo ja maalivahtivalmentajana Ville Jokinen.

Sekä A- että B-tytöt osallistuvat alkusyksystä 2018 pelattaviin SM-karsintoihin.

Tukea Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta ja Salibandyliiton FBA-toiminnasta

Päivittäisen joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian toisen asteen koulutusta suorittavilla pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa Janika Martinsalo.

Akatemian B-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie -yhteistyöjoukkueena.
FBA-maajoukkuetien yhteistyöseuroiksi valittiin avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran ja pelaajien kehittämiseen. PSS:n tyttöjuniorien toiminta täytti selkeästi asetetut kriteerit.

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

A/B tyttöakatemian toiminta käynnistyy 7.5.2018. Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii menestykselliseen toimintaansa mukaan sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Järjestelmä on kaikille avoin. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle. Akatemia tarjoaa hyvän kasvupaikan kehittymiselle tason mukaan.

Tiedustelut:
Sauli Hynynen
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net

Meitä Tukemassa

sponssilogot.png

PSS B-tytöt kiittää tuestanne

PSS B-tytöt kiittää myös muulla tavoin joukkuetta tukeneita tahoja

MJT_logo_yhteistyoseura_WHITE_1.PNG

BT: Emma Parta ja Matilda Holmström Ylen haastattelussa (01.10.2018)
Yle kävi haastattelemassa tyttöjä kauden alla. Haastattelussa oli mukana myös pitkään Porvoon Salibandyseurassa toiminut valmentaja Christian Bremer. Juttu on luettavissa..

Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle (09.09.2018)
Mister PSS Keijo Sainio pokkasi Uu­si­maa Aree­nal­la jär­jes­te­tyn Jump In -ta­pah­tu­man yh­tey­des­sä Vuo­den seu­ra­toi­mi­ja­pal­kin­non, ja todellakin ansioista..

MAAOTTELUT PORVOOSSA: B tytöt tarjoaa Suomen U19 tyttöjen tunnelmat! (31.08.2018)
Salibandyssä maajoukkuetunnelmaa Porvoossa! B tytöt ovat mukana järjestelyissä, kun Porvoossa tapahtuu lauantaina. Suomen U19 tytöt ja Naiset kohtaavat maaotteluissa..

28.08.2018  B tytöt SM-sarjaan: turnausraportti!
28.08.2018  BT: B-tytöt SM-sarjaan kaudelle 2018-19
26.08.2018  Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa
24.08.2018  Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 17.9.
24.08.2018  Poikajunioreiden valmentajapalaveri ke 5.9.