C-Tytöt (2003-2004 syntyneet) kaudelle 2017-18

Joukkuekuva_tuuletus.jpg

Tervetuloa C-tyttöjen sivuille

PSS:n C-tytöt on joukkue 2003-2004 syntyneille tytöille. Harjoitellaan salibandyä ja pidetään kivaa yhdessä liikunnan merkeissä. Joukkue tekee tiivisti yhteistyötä seuran B- ja D/E-juniorijoukkueiden kanssa. C-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie- yhteistyössä (FBA).

C-tyttöjen joukkue pelaa usealla eri peliryhmällä, joista yksi (Edustus) pelaa C-tyttöjen SM-sarjaa kaudella 2017-18. Tämän lisäksi omia peliryhmiä on useita alueellisessa kilpa- ja haastajasarjoissa ja lisäpelejä on tarjolla kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan myös naisten III-joukkueessa.

Ikäluokan vastuuvalmentajana toimii Christian Bremer. Christianilla on pitkä valmentajakokemus juniori- ja aikuisjoukkueiden valmennuksesta. Hän on toiminut myös Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana. Valmentamisen lisäksi Christian työskentelee Porvoon kaupungilla eritysliikunnanohjaajana. Christian on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja Salibandyliiton kaikki koulutustasot.

Valmennustiimiin kuuluvat myös Sami Killinen, Jukka Puumalainen, Sauli Hynynen ja Johnny Lindqvist.

Joukkueenjohtajina toimivat Piritta Forsell ja Lars-Erik Söderström.

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot

Valmennustiimi:

Päävalmentaja:  Christian Bremer (p. 0400 944 096, christian.bremer@porvoonsalibandyseura.net)

Valmentajat: Sami Killinen, Jukka Puumalainen, Sauli Hynynen, Johnny Lindqvist

Joukkueenjohtajat: Piritta Forsell (piritta.forsell@porvoonsalibandyseura.net) ja Lars-Erik Söderström (les.soderstrom@gmail.com)
Tiedustelut ja uusien tyttöjen ilmoittautumiset Christian Bremerille, p. 0400 944 096

MJT_logo_yhteistyoseura_WHITE_1.PNG

Joukkuettamme tukee

FonditaSSP-STMMahro.JPG

Uutiset

Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen (04.04.2018)
Naisten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen on nimennyt 20 pelaajan ryhmän, joka edustaa Suomea EuroFloorball Tour -kotiturnauksessa 27.–29..

Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin (04.04.2018)
Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue toukokuun alun Sveitsin MM-kisoihin on valittu. Porvoon Salibandyseurasta mukaan on valittu Elina Hautojärvi, Jasmiina..

CTSM: C-tytöt SM-finaaliin! (03.04.2018)
Pääsiäisjahdin kohteena ollut finaalipaikka ratkesi tavoitteen mukaisesti suoraan kahdessa ottelussa, kun PSS:n C-tytöt veivät pisteet kotiin niin perjantain kotiottelussa..

19.03.2018  Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset, A-tytöt, B-tytöt ja C-tytöt pelaavat keväällä playoff -peleissä
12.02.2018  Urheiluakatemian hakuaika käynnissä
07.02.2018  Kehonhuolto -koulutus ma 12.2.
22.01.2018  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan tyttöjen U19 Suomi-Ruotsi maaottelutapahtumaan
19.01.2018  Kehonhuolto -koulutus ma 5.2.