PSS - MIESTEN EDUSTUS

9214_logot_kuvaStudioLindell_kotisivu.jpg

Ottelujuliste_PSS-RangersII.jpg

HAASTAVA SYKSY JA NOUSUJOHTEINEN KEVÄT 2017-18

Miesten edustusjoukkue jatkaa tällä kaudella 2-divarissa Etelä-Suomen 2. lohkossa. Edellisen kauden hyvin sujunut runkosarja osoitti, että harjoittelun suunta on oikea. Tällä kaudella keskitytään joukkueen pelitavan kehittämiseen. Yksilöpuolella hyvä pelaajamateriaali antaa valmennukselle mahdollisuuden luoda tasapainoisia viisikoita, joissa jokaisen pelaajan ominaisuuksia pystytään parhaiten hyödyntämään. Joukkueen runko on pysynyt ilahduttavan porvoolaisena ja laadukkaana. On erittäin mukava huomata, että toimintamme on pystynyt sitouttamaan myös avainpelaajia ja sen lisäksi olemme saaneet uusia pelaajia ja paluumuuttajia, jotka varmasti nostavat joukkueen tasoa tulevissa koitoksissa.

Joukkue osallistuu tällä kaudella myös Suomen Cuppiin, jossa tavoittena on päästä yllättämään parikin ylemmän sarjatason joukkuetta.

Lajivalmennuksessa Petu Hosiaisluoma on siirtynyt päävalmentajaksi ja Risto Lall jatkaa joukkueessa II-valmentajana, fysiikkavalmennuksessa jatkaa Rainer Fredriksson.

Aurorahallin remontti asettaa joukkueen toiminnalle omat haasteensa ja toivomme myös yleisöltä kärsivällisyyttä syyskaudella. Pelaamme aluksi kahdeksan vieraspeliä, joissa mielellään näemme mahdollisimman monia PSS faneja kannustamassa porvoolaisjoukkuetta voittoihin. Ensimmäisen kotiottelun pääsemme näillä näkymin pelaamaan uudistuneessa hallissa 10. joulukuuta.

Joukkue kiittää toiminnassa mukana olevia. Ilman teitä ei PSS pysty toteuttamaan urheilullista ja viihdyttävää salibandyä, joka tavoitteiden mukaan kolkuttelee pääsarjatason ovia kevään nousukarsinnoissa.

Tervetuloa miesten edustuksen vauhdikkaisiin peleihin!

facebook-logo.jpg    PSS Miehet - Facebook
  - Kaikki ajankohtainen joukkueestamme.
  - Liity mukaan!

Kehonhuolto -koulutus ma 22.1. (19.01.2018)
Kehonhuolto -koulutus osa 2/3 Aika: ma 22.1. klo 19:30-20:45 Paikka: Kevätkummun liikuntasali Toisessa kehonhuoltokoulutus osuudessa käydään läpi kehon nivelille..

Psyykkinen valmennus ke 17.1. (16.01.2018)
Psyykkiseen valmennukseen perehdytään neljän jakson koulutuksella. Koulutuksiin on mahdollista osallistua yksittäin. Koulutus suunnattu eritoten valmentajille, mutta..

FBA-maajoukkuetie seuravierailu pidettiin 18.12. (22.12.2017)
Porvoon Salibandyseura on yksi Salibandyliiton avainseuroista. FBA on Salibandyliiton virallinen pelaajapolkujärjestelmä, jolla tuetaan pelaajakehityksen tärkeintä..

19.12.2017  Itä-Uudenmaan urheiluakatemian info 2002-syntyneille
11.12.2017  Tyttöjuniorit etsivät pelaajia kevätkaudelle 2018
29.10.2017  Psyykkinen valmennus ke 22.11.
28.10.2017  Valmentajien myClub peruskoulutus 8.11.
27.10.2017  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan tyttöjen U19 EFT-turnaukseen