PSS - MIESTEN EDUSTUS

9214_logot_kuvaStudioLindell_kotisivu.jpg

HAASTAVA SYKSY JA NOUSUJOHTEINEN KEVÄT 2017-18

Miesten edustusjoukkue jatkaa tällä kaudella 2-divarissa Etelä-Suomen 2. lohkossa. Edellisen kauden hyvin sujunut runkosarja osoitti, että harjoittelun suunta on oikea. Tällä kaudella keskitytään joukkueen pelitavan kehittämiseen. Yksilöpuolella hyvä pelaajamateriaali antaa valmennukselle mahdollisuuden luoda tasapainoisia viisikoita, joissa jokaisen pelaajan ominaisuuksia pystytään parhaiten hyödyntämään. Joukkueen runko on pysynyt ilahduttavan porvoolaisena ja laadukkaana. On erittäin mukava huomata, että toimintamme on pystynyt sitouttamaan myös avainpelaajia ja sen lisäksi olemme saaneet uusia pelaajia ja paluumuuttajia, jotka varmasti nostavat joukkueen tasoa tulevissa koitoksissa.

Joukkue osallistuu tällä kaudella myös Suomen Cupiin, jossa tavoittena on päästä yllättämään parikin ylemmän sarjatason joukkuetta.

Aurorahallin remontti asettaa joukkueen toiminnalle omat haasteensa ja toivomme myös yleisöltä kärsivällisyyttä syyskaudella. Pelaamme aluksi kahdeksan vieraspeliä, joissa mielellään näemme mahdollisimman monia PSS faneja kannustamassa porvoolaisjoukkuetta voittoihin. Ensimmäisen kotiottelun pääsemme näillä näkymin pelaamaan uudistuneessa hallissa 10. joulukuuta.

Joukkueen päävalmentajana toimii Risto Lall ja fysiikkavalmennuksessa jatkaa Rainer Fredriksson.

Joukkue kiittää toiminnassa mukana olevia. Ilman teitä ei PSS pysty toteuttamaan urheilullista ja viihdyttävää salibandyä, joka tavoitteiden mukaan kolkuttelee pääsarjatason ovia kevään nousukarsinnoissa.

Tervetuloa miesten edustuksen vauhdikkaisiin peleihin!

facebook-logo.jpg    PSS Miehet - Facebook
  - Kaikki ajankohtainen joukkueestamme.
  - Liity mukaan!

Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön (04.06.2018)
Porvoon Salibandyseura ry ja Fat Pipe ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Fat Pipe on kaudesta 2018-2019 lähtien seuran virallinen varustetoimittaja. Stadium..

Kauden 2017-2018 päättäjäisissä palkitut (24.05.2018)
PSS:n kauden päättäjäiset vietettiin Porvoon urheiluhallilla keskiviikkona 23.5. Runsaslukuinen seuraväki juhlisti C-tyttöjen SM-hopeaa, A-tyttöjen SM-pronssia ja..

Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen (04.04.2018)
Naisten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen on nimennyt 20 pelaajan ryhmän, joka edustaa Suomea EuroFloorball Tour -kotiturnauksessa 27.–29..

04.04.2018  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin
19.03.2018  Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset, A-tytöt, B-tytöt ja C-tytöt pelaavat keväällä playoff -peleissä
12.02.2018  Urheiluakatemian hakuaika käynnissä
07.02.2018  Kehonhuolto -koulutus ma 12.2.
22.01.2018  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan tyttöjen U19 Suomi-Ruotsi maaottelutapahtumaan