PSS - MIESTEN EDUSTUS

9214_logot_kuvaStudioLindell_kotisivu.jpg

HAASTAVA SYKSY JA NOUSUJOHTEINEN KEVÄT 2017-18

Miesten edustusjoukkue jatkaa tällä kaudella 2-divarissa Etelä-Suomen 2. lohkossa. Edellisen kauden hyvin sujunut runkosarja osoitti, että harjoittelun suunta on oikea. Tällä kaudella keskitytään joukkueen pelitavan kehittämiseen. Yksilöpuolella hyvä pelaajamateriaali antaa valmennukselle mahdollisuuden luoda tasapainoisia viisikoita, joissa jokaisen pelaajan ominaisuuksia pystytään parhaiten hyödyntämään. Joukkueen runko on pysynyt ilahduttavan porvoolaisena ja laadukkaana. On erittäin mukava huomata, että toimintamme on pystynyt sitouttamaan myös avainpelaajia ja sen lisäksi olemme saaneet uusia pelaajia ja paluumuuttajia, jotka varmasti nostavat joukkueen tasoa tulevissa koitoksissa.

Joukkue osallistuu tällä kaudella myös Suomen Cupiin, jossa tavoittena on päästä yllättämään parikin ylemmän sarjatason joukkuetta.

Aurorahallin remontti asettaa joukkueen toiminnalle omat haasteensa ja toivomme myös yleisöltä kärsivällisyyttä syyskaudella. Pelaamme aluksi kahdeksan vieraspeliä, joissa mielellään näemme mahdollisimman monia PSS faneja kannustamassa porvoolaisjoukkuetta voittoihin. Ensimmäisen kotiottelun pääsemme näillä näkymin pelaamaan uudistuneessa hallissa 10. joulukuuta.

Joukkueen päävalmentajana toimii Risto Lall ja fysiikkavalmennuksessa jatkaa Rainer Fredriksson.

Joukkue kiittää toiminnassa mukana olevia. Ilman teitä ei PSS pysty toteuttamaan urheilullista ja viihdyttävää salibandyä, joka tavoitteiden mukaan kolkuttelee pääsarjatason ovia kevään nousukarsinnoissa.

Tervetuloa miesten edustuksen vauhdikkaisiin peleihin!

facebook-logo.jpg    PSS Miehet - Facebook
  - Kaikki ajankohtainen joukkueestamme.
  - Liity mukaan!

Uutiset

Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen (04.04.2018)
Naisten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen on nimennyt 20 pelaajan ryhmän, joka edustaa Suomea EuroFloorball Tour -kotiturnauksessa 27.–29..

Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin (04.04.2018)
Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue toukokuun alun Sveitsin MM-kisoihin on valittu. Porvoon Salibandyseurasta mukaan on valittu Elina Hautojärvi, Jasmiina..

Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset, A-tytöt, B-tytöt ja C-tytöt pelaavat keväällä playoff -peleissä (19.03.2018)
Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset, A-tytöt, B-tytöt ja C-tytöt pelaavat keväällä playoff -peleissä. PSS on mukavan ongelman edessä kun kaikki em joukkueet ovat..

12.02.2018  Urheiluakatemian hakuaika käynnissä
07.02.2018  Kehonhuolto -koulutus ma 12.2.
22.01.2018  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan tyttöjen U19 Suomi-Ruotsi maaottelutapahtumaan
19.01.2018  Kehonhuolto -koulutus ma 5.2.
16.01.2018  Psyykkinen valmennus ke 17.1.