PSS - MIESTEN EDUSTUS

KAUDEN ENSIMMÄINEN KOTIOTTELU PELATAAN JO ENSI VIIKOLLA!

TERVETULOA SEURAAMAAN ETELÄN MESTARUUSTURNAUKSEN OTTELUA

PSS - BLACKBIRDS

2.9.2017 klo 12:00, AE-KOULU, VAPAA PÄÄSY!

II-DIVARIN ETELÄN MESTARUUS RATKOTAAN SUNNUNTAINA 3.9.2017 CAMPOLLA ALKULOHKOJEN VOITTAJIEN KESKEN. PSS:N ALKULOHKOSSA PELATAAN SEURAAVASTI:

1.9. KLO 19.30 RANGERS - PSS, KIRKKONUMMEN VS                                                                         2.9. KLO 12:00 PSS - BLACKBIRDS, AE-KOULU

M1_16-17.jpg

HAASTAVA SYKSY JA NOUSUJOHTEINEN KEVÄT 2017-18

Miesten edustusjoukkue jatkaa tällä kaudella 2-divarissa Etelä-Suomen 2. lohkossa. Edellisen kauden hyvin sujunut runkosarja osoitti, että harjoittelun suunta on oikea. Tällä kaudella keskitytään joukkueen pelitavan kehittämiseen. Yksilöpuolella hyvä pelaajamateriaali antaa valmennukselle mahdollisuuden luoda tasapainoisia viisikoita, joissa jokaisen pelaajan ominaisuuksia pystytään parhaiten hyödyntämään. Joukkueen runko on pysynyt ilahduttavan porvoolaisena ja laadukkaana. On erittäin mukava huomata, että toimintamme on pystynyt sitouttamaan myös avainpelaajia ja sen lisäksi olemme saaneet uusia pelaajia ja paluumuuttajia, jotka varmasti nostavat joukkueen tasoa tulevissa koitoksissa.

Joukkue osallistuu tällä kaudella myös Suomen Cuppiin, jossa tavoittena on päästä yllättämään parikin ylemmän sarjatason joukkuetta.

Lajivalmennuksessa Petu Hosiaisluoma on siirtynyt päävalmentajaksi ja Risto Lall jatkaa joukkueessa II-valmentajana, fysiikkavalmennuksessa jatkaa Rainer Fredriksson.

Aurorahallin remontti asettaa joukkueen toiminnalle omat haasteensa ja toivomme myös yleisöltä kärsivällisyyttä syyskaudella. Pelaamme aluksi kahdeksan vieraspeliä, joissa mielellään näemme mahdollisimman monia PSS faneja kannustamassa porvoolaisjoukkuetta voittoihin. Ensimmäisen kotiottelun pääsemme näillä näkymin pelaamaan uudistuneessa hallissa 10. joulukuuta.

Joukkue kiittää toiminnassa mukana olevia. Ilman teitä ei PSS pysty toteuttamaan urheilullista ja viihdyttävää salibandyä, joka tavoitteiden mukaan kolkuttelee pääsarjatason ovia kevään nousukarsinnoissa.

Tervetuloa miesten edustuksen vauhdikkaisiin peleihin!

facebook-logo.jpg    PSS Miehet - Facebook
  - Kaikki ajankohtainen joukkueestamme.
  - Liity mukaan!

Toiminnallinen harjoittelu -koulutus ma 25.9. (19.09.2017)
Toiminnallinen harjoittelu -koulutus osa 1/3  Toiminnallisessa harjoittelussa käydään läpi toiminnallisia liikkeitä, joita voidaan yhdistää harjoitteluun tai alkulämpöön..

Junioreiden mv-valmennus loka-joulukuu 2017 (08.09.2017)
Jussi Heikkinen vastaa kaudella 2017-2018 PSS:n  junioreiden maalivahtivalmennuksesta. Hän on toiminut seuran junioreiden maalivahtivalmentajana myös kausilla 2013-16..

Nopeusharjoittelu -koulutus 6.9. Kokonhallilla (02.09.2017)
Koulutus pidetään Kokonhallin luentotilassa keskiviikkona 6.9. klo 18:00-20:00. Koulutuksessa käydään läpi nopeus ominaisuuksien perusteet, sen ilmeminen salibandyssa..

31.08.2017  Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia käyntiin
29.08.2017  Säbämestari -koulutuksessa runsaasti väkeä
28.08.2017  Psyykkinen valmennus ke 30.8.
14.08.2017  Säbämestari-koulutus ma 28.8. Porvoossa
25.07.2017  Lisenssi-infoa kaudelle 2017-2018