PSS - MIESTEN EDUSTUS

M1_16-17.jpg

HAASTAVA SYKSY JA NOUSUJOHTEINEN KEVÄT 2017-18

Miesten edustusjoukkue jatkaa tällä kaudella 2-divarissa Etelä-Suomen 2. lohkossa. Edellisen kauden hyvin sujunut runkosarja osoitti, että harjoittelun suunta on oikea. Tällä kaudella keskitytään joukkueen pelitavan kehittämiseen. Yksilöpuolella hyvä pelaajamateriaali antaa valmennukselle mahdollisuuden luoda tasapainoisia viisikoita, joissa jokaisen pelaajan ominaisuuksia pystytään parhaiten hyödyntämään. Joukkueen runko on pysynyt ilahduttavan porvoolaisena ja laadukkaana. On erittäin mukava huomata, että toimintamme on pystynyt sitouttamaan myös avainpelaajia ja sen lisäksi olemme saaneet uusia pelaajia ja paluumuuttajia, jotka varmasti nostavat joukkueen tasoa tulevissa koitoksissa.

Joukkue osallistuu tällä kaudella myös Suomen Cuppiin, jossa tavoittena on päästä yllättämään parikin ylemmän sarjatason joukkuetta.

Lajivalmennuksessa Petu Hosiaisluoma on siirtynyt päävalmentajaksi ja Risto Lall jatkaa joukkueessa II-valmentajana, fysiikkavalmennuksessa jatkaa Rainer Fredriksson.

Aurorahallin remontti asettaa joukkueen toiminnalle omat haasteensa ja toivomme myös yleisöltä kärsivällisyyttä syyskaudella. Pelaamme aluksi kahdeksan vieraspeliä, joissa mielellään näemme mahdollisimman monia PSS faneja kannustamassa porvoolaisjoukkuetta voittoihin. Ensimmäisen kotiottelun pääsemme näillä näkymin pelaamaan uudistuneessa hallissa 10. joulukuuta.

Joukkue kiittää toiminnassa mukana olevia. Ilman teitä ei PSS pysty toteuttamaan urheilullista ja viihdyttävää salibandyä, joka tavoitteiden mukaan kolkuttelee pääsarjatason ovia kevään nousukarsinnoissa.

Tervetuloa miesten edustuksen vauhdikkaisiin peleihin!

facebook-logo.jpg    PSS Miehet - Facebook
  - Kaikki ajankohtainen joukkueestamme.
  - Liity mukaan!

Psyykkinen valmennus ke 22.11. (29.10.2017)
Psyykkinen valmennus ke 22.11. Psyykkiseen valmennukseen perehdytään neljän jakson koulutuksella. Koulutuksiin on mahdollista osallistua yksittäin. Koulutus suunnattu..

Valmentajien myClub peruskoulutus 8.11. (28.10.2017)
Valmentajille suunnattu myClub peruskoulutus järjestetään keskiviikkona 8.11.2017 klo 19:30-20:45 Paikka: Kokonhalli. Koulutus tarkoitettu kaikille seuran valmentajille..

Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan tyttöjen U19 EFT-turnaukseen (27.10.2017)
Suomen tyttömaajoukkueen päävalmentaja Tapio Tamminen valmennustiimeineen on valinnut pelaajat Ruotsin Malmössä 3.-5.11.2017 pelattavaan EuroFloorball Tour -turnaukseen..

26.10.2017  Kehonhuolto -koulutus ma 30.10.
28.09.2017  Toiminnallinen harjoittelu -koulutus ma 2.10.
19.09.2017  Toiminnallinen harjoittelu -koulutus ma 25.9.
08.09.2017  Junioreiden mv-valmennus loka-joulukuu 2017
02.09.2017  Nopeusharjoittelu -koulutus 6.9. Kokonhallilla