PSS - NAISTEN SALIBANDYLIIGA 2017-2018

Jengi1.jpg

Porvoon Salibandyseuran liiganaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa naisten salibandyliigassa. Kuluneiden vuosien aikana on saavutettu pronssin- ja hopeanmitalien lisäksi kaksi Suomen-cupin mestaruutta. Joukkue on myös hakenut kokemusta eurokentiltä kahtena vuonna, mutta toistaiseksi kansainvälinen menestys on antanut odottaa. Kuluvien vuosien aikana PSS:n paitaa on kantanut moni nuorten ja aikuisten maajoukkuepelaaja.

Pidemmällä tähtäimellä on tarkoitus varmistaa, että omilla kehityskykyisillä, sitoutuneilla junioripelaajilla on mahdollisuus pelata ja luoda uraa omassa kotikaupungissaan Porvoossa.

Kaudella 2015-16 liiganaiset nousivat hyvillä esityksillään kohti liigan kärkeä ja päätyivät lopulta sarjan neljänsiksi. Seuraavalla kaudella 2016-2017 joukkueelle ripustettiin kaulaan pronssiset mitalit. Tulevalle kaudelle joukkue on saanut muutaman kovan vahvistuksen sekä pelaaja- että valmennusmateriaaliin ja tavoitteena on huhtikuussa pelata Superfinaalin parrasvaloissa.

Ilman hyvää pitkäjännitteistä yhteistyötä tukijoidemme kanssa, tavoitteemme olla yksi johtavista salibandy-seuroista Suomessa ei toteutuisi.  Ohjenuoranamme on tuottaa molemmille osapuolille lisäarvoa hyvän yhteistyön kautta, ja olemmekin valmiita keskustelemaan avoimesti yhteistyöhön kohdistuvista tavoitteista ja niiden toteutusmuodoista.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja kannustamaan nuorta, energistä sekä taistelevaa porvoolaisjoukkuetta!

VOIT SEURATA JOUKKUETTA (klikkaa kuvaketta):

twitterinstagramfacebook

Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön (04.06.2018)
Porvoon Salibandyseura ry ja Fat Pipe ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Fat Pipe on kaudesta 2018-2019 lähtien seuran virallinen varustetoimittaja. Stadium..

Kauden 2017-2018 päättäjäisissä palkitut (24.05.2018)
PSS:n kauden päättäjäiset vietettiin Porvoon urheiluhallilla keskiviikkona 23.5. Runsaslukuinen seuraväki juhlisti C-tyttöjen SM-hopeaa, A-tyttöjen SM-pronssia ja..

Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen (04.04.2018)
Naisten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen on nimennyt 20 pelaajan ryhmän, joka edustaa Suomea EuroFloorball Tour -kotiturnauksessa 27.–29..

04.04.2018  Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin
19.03.2018  Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset, A-tytöt, B-tytöt ja C-tytöt pelaavat keväällä playoff -peleissä
17.03.2018  Liiganaisten runkosarja päätökseen kapteenin juhlapelillä
12.02.2018  Urheiluakatemian hakuaika käynnissä
07.02.2018  Kehonhuolto -koulutus ma 12.2.