KAUSI 2020-2021:
Joukkueen sarjaanilmoittautuminen / PSS

Tällä sivulla on linkki joukkueen peliryhmän tai peliryhmien ilmoittamiseksi Salibandyliiton sarjatoimintaan kaudelle 2020-2021. Tämän ilmoittautumisen pohjalta seura ilmoittaa joukkueet liiton sarjatoimintaan!
Täytä tiedot huolella ennen lähettämistä. Mikäli joukkueiden tietoihin tulee lisäyksiä tai korjauksia, ilmoita niistä toiminnanjohtajalle: anssi.jukka@porvoonsalibandyseura.net.

TÄRKEÄÄ!
Kauden vaihtuessa joukkueenjohtajan tehtävänä on varmistaa ja vahvistaa johtamansa joukkueen ilmoittautuminen Salibandyliiton sarjoihin.
Mikäli joukkueenjohtaja on vaihtumassa, mutta vasta ilmoittautumisajan jälkeen, on edellisen joukkueenjohtajan velvollisuus hoitaa joukkueensa ilmoittaminen allaolevan linkin kautta.
Jos joukkueenjohtaja on jo vaihtunut, tekee ilmoittamisen uusi joukkueenjohtaja.

Joukkueessa joukkueenjohtajan vaihtuessa välittäkää tämä ilmoittautumistieto myös uudelle joukkueenjohtajalle.

>>> ILMOITTAUTUMISKAAVAKE SALIBANDYLIITON SARJOIHIN KAUDELLE 2020-21 <<<

Ilmoittautumisen tiedot menevät PSS:n toimistolle. Seura tekee viralliset ilmoittautumiset Salibandyliiton sarjatoimintaan.