KAUSI 2018-2019:
Joukkueen sarjaanilmoittautuminen / PSS

Tältä sivulta löydät linkin joukkueesi peliryhmän tai peliryhmien ilmoittamiseksi Salibandyliiton sarjatoimintaan kaudelle 2018-2019. Täytä tiedot huolella ennen lähettämistä. Mikäli joukkueiden tietoihin tulee lisäyksiä tai korjauksia, ilmoita niistä PSS:n tukisähköpostiin: pss.tuki@porvoonsalibandyseura.net.

TÄRKEÄÄ!
Kauden vaihtuessa joukkueenjohtajan tehtävänä on varmistaa ja vahvistaa johtamansa joukkueen ilmoittautuminen Salibandyliiton sarjoihin.
Mikäli joukkueenjohtaja on vaihtumassa, mutta vasta ilmoittautumisajan jälkeen, on edellisen joukkueenjohtajan velvollisuus hoitaa joukkueensa ilmoittaminen allaolevan linkin kautta.
Jos joukkueenjohtaja on jo vaihtunut, tekee ilmoittamisen uusi joukkueenjohtaja.

Joukkueessa joukkueenjohtajan vaihtuessa välittäkää tämä ilmoittautumistieto myös uudelle joukkueenjohtajalle.

>>> ILMOITTAUTUMISKAAVAKE SALIBANDYLIITON SARJOIHIN KAUDELLE 2018-19 <<<

Ilmoittautumisen tiedot menevät PSS:n toimistolle. Seura tekee viralliset ilmoittautumiset Salibandyliiton sarjatoimintaan.