Ilmoittautuminen PSS-nappulakerhoon kaudelle 2019-2020

Tämän lomakkeen lähettämisen myötä ilmoitamme lapsemme Porvoon Salibandyseura ry:n järjestämään nappulakerhotoimintaan. Ilmoittautumisen yhteydessä kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan joukkueen toiminnasta tiedottamiseen ja pelaajien lisäämiseen myClub-toiminnanohjausjärjestelmään. MyClub toimii joukkueiden virallisena tiedotus- ja tapahtumakanavana sekä seuran jäsenrekisterinä.

PSS:n nappulakerhot on suunnattu vuosina 2013-2015 syntyneille tytöille ja pojille. Nappulakerhon hinta on 138 euroa koko kaudelta (syyskausi 69 euroa ja kevätkausi 69 euroa) ja se sisältää laadukkaan vastuuohjauksen, tilat, lisenssin vakuutuksella, seuran jäsenyyden, lisenssin vakuutuksella sekä seuratuotteen.

Nappulan nimi*
Nappulan syntymäaika*
Huoltajan nimi*
Puhelinnummero*
Sähköpostiosoite*
Ilmoittaudumme seuraavaan ryhmään*
2013-syntyneet klo 12-13
2014-syntyneet klo 11-12
2015-syntyneet klo 10-11

Valitse seuraavaksi, saako Porvoon Salibandyseura luovuttaa nappulakerholaisen henkilötiedot Suomen Salibandyliiton passirekisteriin ja tapaturmailmoituksen yhteydessä vakuutusyhtiölle. Suostumuksella seura voi hankkia nappulalle kerhotoimintaan vaadittavan passin.

Suostumus henkilötietojen luovuttamiseksi Salibandyliitolle ja vakuutusyhtiölle kerhopassia varten*
Kyllä
Ei
Huoltajana voin osallistua nappulakerhossa oman ryhmän apuohjaajatehtäviin. Apuohjeajiin ollaan yhteydessä ennen kerhojen alkua.

Ilmoittamalla lapsi PSS:n nappulakerhoon, tulee nappulasta seuran jäsen kaudeksi 2019-2020.