04-pojat valmistautuvat seuraavaan kauteen

11.04.2019

Porvoon salibandyseuran C2-pojat ovat saaneet kautensa päätökseen ikäluokan SM-sarjassa. Sarja osoittautui erinomaiseksi joukkueelle ja kaikki ottelut olivat huipputasaisia ja laadukkaita. Sarjajärjestelmän mukaisesti karsintojen kautta SM-sarjaan selvittäneet 16 joukkuetta jaettiin kahteen eri lohkoon. Ensimmäiset 8 ottelua pelattiin toisen lohkon joukkueita vastaan ja loput 14 ottelua oman lohkon joukkueita vastaan. Porvoolaiset onnistuivat taistelemaan lopulta itsensä runkosarjassa neljänneksi.

-       Sarja oli mainio ja on ollut mukava katsoa taaksepäin ja todeta kauden menneen kokonaisuutena hyvin. SM-sarjaan selvisimme suoraan karsintojen ensimmäiseltä kierrokselta. Emme myöskään hävinneet kauden aikana kertaakaan yli kahdella maalilla, joten SM-taso oli juuri oikea joukkueellemme. Olimme myöskin lohkossamme vähiten maaleja päästänyt joukkue, joka osaltaan kertoo vahvuuksistamme, toteaa joukkueen johtaja Tuomas Liimatainen.

Tulevalla kaudella, jo toukokuusta alkaen, pojat siirtyvät C1-ikäluokkaan ja joukkueen tavoite pysyy edelleen SM-sarjassa ja lähitulevaisuuden harjoittelu tähtää syksyn SM-karsintoihin. Parhaillaan on joukkueen kokoaminen täydessä käynnissä. Taustahenkilöt ovat valmiita sitoutumaan joukkueen tulevaan kauteen. Päävalmentajana jatkaa Johan Tuominen, apunaan Petri Kemppainen.

Joukkueella on tällä hetkellä pieni tauko, mutta harjoitukset jatkuvat jo 24.4 ja 25.4 pidettävillä avoimilla harjoituksilla. Avoimien harjoitusten tarkoituksena on antaa joukkueeseen pyrkiville uusille pelaajille luonteva mahdollisuus tutustua joukkueen toimintaan. Avoimien harjoitusten lisäksi on ns. try-out pelipäivät toukokuussa, missä pelataan muutama treenipeli ja pelaajat pääsevät tositoimiin otteluiden muodossa.

Lisäinfoa löytyy tämän sivuston lisäksi Instagram-sivuilta: pss04edustus

Avoimet harjoitukset pidetään 24.4 Aurorahallilla klo 18.30 – 20.00, sekä 25.4 Albert Edelfeltin koululla klo 18.30 – 20.00.

Uusien pelaajien tulee ilmoittaa osallistumisestaan avoimiin harjoituksiin joukkueenjohtajalle Tuomas Liimataiselle tai päävalmentaja Johan Tuomiselle. Yhteystiedot löytyvät tältä sivustolta.

Lue myös:

C1-poikien avoimet harjoitukset

03.04.2019Salibandyn harrasteturnaus CoSpace Cup pelataan toukokuussa!
17.04.2019Naisten finaalisarjaa ennakoitiin mediatilaisuudessa
15.04.2019C-tytöille SM-hopeaa