PSS palkitsee pitkäaikaisia vapaaehtoistyöntekijöitä

18.01.2022

Salibandyliitto lanseerasi tammikuun ajaksi "Säbäkuu" -kamppiksen, jossa on erilaisia ideoita, joita seurat voivat käyttää tammikuun aikana. Yksi aiheista oli pitkäaikaisten vapaaehtoistyöntekijöiden muistaminen ja tähän halusimme ehdottomasti lähteä mukaan! Vapaaehtoistyöntekijöillä on äärettömän iso vaikutus suomalaisessa urheiluseuratoiminnassa ja voidaan helposti todeta, ettei urheiluseurat pysyisi pystyssä ilman lukuisia "talkoolaisia".

Tällä viikolla esittelemme kuusi eri henkilöä/perhettä, jotka ovat omalla tekemisellään edesauttanut seuraamme kehittymään siihen pisteeseen, jossa nyt olemme. Tähän uutiseen listaan henkilöt ja lyhyet perustelut valinnalle. Isommat esittelyt tiputellaan seuran somekanaville (Instagram, Facebook) pitkin viikkoa. Palkittuja henkilöitä tullaan muistamaan kukkapuskalla sekä Porvoon Intersportin lahjakortilla.

Keijo Sainio

Seuran perustajajäsen, Nappulakerhojen alullepanija ja intohimoinen salibandyihminen. Keijo on ollut mukana seuran toiminnassa alusta asti ja edelleen hankkii seuralle sponsoreita sekä toimii miesten edustusjoukkueen huoltajana!!  

Katja Ulmanen

Katja on ollut todella monessa mukana seuran perustamisesta lähtien. Hän on ollut pelaajana nostamassa PSS:n naisia salibandyliigaan, toiminut seuran johtokunnassa, ohjannut nappulakerhoja sekä valmentanut reilusti yli kymmenen vuoden ajan. Monistä hänen valmennettavistaan on kasvanut liiga- ja maajoukkuetason pelaajia. 

Janne ja Tuija Levälampi

Janne ja Tuija ovat olleet mukana Pessin toiminnassa 20 vuoden ajan! He ovat toimineet joukkueen taustoilla aina siellä, missä omat tytöt ovat pelanneet. He ovat toimineet mm. tällaisissa rooleissa vuosien varrella: Huoltaja, JoJo, valmentaja, BUSSIKUSKI, ruoanlaittaja, kuuluttaja, DJ, varustevastaava, matkanjohtaja, toimitsija, yms.. Lista on lähes loputon, mutta tuosta varmaan sai aika hyvän kuvan. 

Dani Sainio

Ollut mukana omien tyttöjen harrastuksen aloittamisesta asti, noin 13 vuoden ajan. Omien sanojensa mukaan lähtenyt seuran taustoille isänsä Keijon "syystä" :) On toiminut pääasiassa naisten edustusjoukkueen taustoilla sekä painattanut omassa autotallissaan lähes kaikki PSS:n peliasut. 

Tomi Nevanperä

Ollut mukana vuodesta 2014, kun oma poika aloitti nappulakerhoissa. Siitä lähtien on jatkanut oman poikansa joukkueen taustoilla tähän päivään asti. Tällä hetkellä tekee ansiokasta työtä P15-joukkueen jojona. 

Erkko Vaniala

Ollut Pessin jäsen sen perustamisesta lähtien, lähes kaksi kolmasosaa elämästään siis! Liittyi seuraan 10-vuotiaana pelaajan alkuna ja raivasti tiensä aina miesten edustusjoukkueen kapteeniksi asti. On pelaamisen jälkeen jäänyt miesten edarin taustoille managerin rooliin ja valmentaa myös vanhemmissa poikajunioreissa. 

Hattu nousee päästä toimistolla näille tyypeille!! Tarkemmat esittelyt siis seuran somekanavilla.

Myös kaikille muille vapaaehtoisille haluamme sanoa ison kiitoksen seuran eteen tehdystä työstä! Ilman teitä kaikkia Pessiä ei olisi!
05.05.2022Kausijulkaisu 2021-2022
07.04.2022Naiset finaaleihin! Lipunmyynti tiketti.fi:ssä
07.04.2022Uusia yhteistyökumppaneita kausille 2022-2026
28.03.2022Ilkka Heikkisestä PSS:n uusi valmennuspäällikkö!
23.03.2022Ilmoittautuminen kesäleirille avattu!
18.03.2022PSS kesäleiri 2022
04.02.2022Hiihtolomaleiri 21.-25.2.2022
20.01.2022Oletko Pessin uusi kannatusjäsen?
19.01.2022PSS hakee valmennuspäällikköä/junioripäällikköä
18.01.2022PSS palkitsee pitkäaikaisia vapaaehtoistyöntekijöitä

Siirry arkistoon »