C2 pojat: SM sarjan turnausvaiheen viimeiset pelit

03.11.2018

C2 poikien SM sarjan turnausvaihen viimeiset pelit pelattiin pyhäinpäivänä Ideaparkissa Lempäälässä. Vastaan asettuivat Steelers Hämeenlinnasta ja LaSB Lahden seudulta.

Pessin pojilla syksyinen sairaslista taisi vaikuttaa peleihin sillä kokonaisuutena Steelers peli alkoi varsin tahmeasti, maalilla Jerry Johansson sai seisoskella maalillaan varsin yksin torjuen vain kaksi kertaa, vastapuolen maalivahdin torjuessa 10 laukausta. Erän ainokainen maali lipsahti kuitenkin PSSn maaliin. Toisessa erässä Pessin pojat ryhdistäytyivät ja takoivat neljä maalia torjuntojen ollessa tasaisemmat joukkueille. Kolmas erä oli taas PSSn osalta tahmainen, tilanteita saatiin kyllä mutta maalien suhteen ei tuntunut oikein onnikaan olevan myötä. Steelers takoi kaksi maalia ja lopputulos tiukka  3 - 4 Pessille.

Toinen peli LaSB edustusta vastaan oli ennakoidusti tiukka, joukkue oli aiemin hävinnyt vain OLS:ille, tosin heillä oli pelejä vähemmän kun PSS:llä. Ensimmäiseen erään PSS nosti tasoaan ja leipoi kolme maalia LaSBin onnistuessa kerran. Toinen erä oli maaliton, kolmas erä olikin sitten PSS:n pelin suhteen varsin musta. Laukaukset kohti maalia olivat Pessille 4-3, mutta LaSB onnistui takomaan erässä neljä maalia Pessin puolustuksen ja koko joukkueen sekoillessa koko rahan edestä, Jerry Johanssonin piikkiin maaleja ei voi laittaa hänen torjuttua kuitenkin mm vastustajan rangaistuslaukauksen.

27.11.2020Koronarajoitukset ja toimenpiteet 27.11.-20.12. - Harjoitukset ja pelitoiminta keskeytetään