C1-pojilla hankala ilta

19.01.2020

Tampereen Classic teki PSS:n C1-poikien kotiottelusta hankalan sunnuntai-iltana Auroralla. Sarjakakkonen Classic saapui otteluun ennakkosuosikkina, jota kotijoukkue PSS lähti haastamaan kotiluolassaan. Tällä kertaa vieraat eivät antaneet yllättää itseään, vaan veivät pisteet mennessään lukemin 2-7 (0-1, 2-4, 0-2).

Ottelun avauserä oli varsin tasainen. PSS pysyi pelissä hyvin mukana ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä tasatahtiin. Reilun kuuden minuutin pelin jälkeen Classicille tuomittiin rangaistuslaukaus, jonka PSS:n maalissa hyvän pelin pelannut Niklas Nykänen kuitenkin torjui erinomaisesti. Ottelun avausmaali nähtiin vasta erän loppupuolella, PSS:n saaman jäähyn aikana. Erätauolle mentiin vieraiden johtaessa maalilla.

-          Ihan hyvä erä, vaikka harmillinen jäähy ja siitä maali vastustajalle erän loppuun. Ei tule olemaan helppoa iltaa tänään, sen verran vahvassa vireessä näkyy vastustaja olevan, totesi valmentaja Johan Tuominen

Toinen erä alkoi porvoolaisilta mollivoittoisesti, sillä ainoastaan 22 sekunnin pelin jälkeen Classic siirtyi 2-0 johtoon. Porvoolaisten vastaus tuli kuitenkin muutaman minuutin päästä, kun Okko Kemppainen siirsi pallon maaliin Elias Nuutisen syötöstä. Edellisitäkin nopeampi oli Classicin vastaus, sillä heti seuraavasta vaihdosta vieraat siirtyivät jälleen kahden maalin johtoon. Classic lisäsi liikettään ja PSS oli vaikeuksissa Classicin vyöryttäessä hyökkäyksiään. Classic onnistui erässä vielä kahdesti, ennen kuin PSS onnistui kaventamaan taukolukemiksi 2-5. Porvoolaisten maalista vastasi Alex Laiti. Syöttäjää ei maaliin merkitty.

Kolmanteen erään PSS lähti hakemaan kavennusta, mutta toisin kävi. Classic puolusti johtoaan kärsivällisesti, eikä PSS saanut vastustajan puolustusta murrettua. Tamperelaiset sen sijaan hyödynsivät PSS:n muutaman virheen ja nakuttivat erään kaksi maalia lisää ja näin loppunumerot 2-7 ansaitusti Classicille. Torjuntoja ottelussa kertyi PSS:lle 23 ja Classicille 14. Parhaan pelaajan palkinnon porvoolaisjoukkueesta pokkasi Okko Kemppainen.

-          Ei oikein saatu peliä avattua ja omia paikkoja hyödynnettyä. Classic puolusti hyvin ja rankaisi armotta virheistämme. Vastustajalla sekä pallo, että miehet liikkuivat paremmin ja oikea joukkue voitti tänään. Tästä on kuitenkin hyvä ottaa oppia ja ollaan taas kokemusta rikkaampia, muotoili Tuominen ottelun päätteeksi.

PSS:n seuraava ottelu on ensi lauantaina Helsingissä, jossa porvoolaisia isännöi neljä pistettä porvoolaisia edellä oleva EräViikingit. PSS on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena ja sarjatilanne pudotuspeliviivan tuntumassa on erittäin tasainen. Tiedossa on sen jälkeen muutama ottelu, jotka pelataan maajoukkuetie FBA-leirillä ja seuraava varsinainen kotiottelu pelataankin sitten poikkeuksellisesti Askola-areenalla 9.2. Silloin vastassa on sarjaa tällä hetkellä johtava SBS Masku/Wirmo.

10.02.2020 10:00Light Iron ja PSS jatkavat seurayhteistyötään
12.03.2020PSS keskeyttää kaiken ohjatun harjoitustoiminnan välittömästi