G11-pojat (2011-syntyneet) kaudella 2018-19

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

PSS perustaa alkavalle kaudelle G-poikien joukkueen. G-pojat 2011-syntyneitä.

G-poikien aloitustapahtuma on Kokonhallilla tiistaina 28.8.2018 klo 17:30-18:30

Lapsille järjestetään aloitustreenit Kokonhallin salissa ja huoltajille palaveri luentotilassa.

Huoltajien palaverissa käydään joukkueen tausta-asioita läpi. Taustatehtävinä joukkueenjohto, rahastonhoito ja valmennus. Lisäksi kerrotaan lisätietoa kauden treeneistä ja peleistä.

G-pojilla kauden harjoituksia tulee keskimäärin kahdesti viikossa. Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton aluesarjaan, jossa turnaustapahtumia pääkaupunkiseudulla tulee n. 6-8 peliryhmää kohden. Joukkueen huoltajien ja valmentajien aktiivisuuden ja innokkuuden myötä joukkueet voivat halutessaan osallistua muihinkin tapahtumiin.

Seuramme nuorimmat pelaavat ilman ottelu- tai sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on, että lapsi on kiinnostunut lajista ja liikunnasta ja haluaa oppia uutta ja pitää hauskaa.

Harjoituksissa mennään lasten ehdoilla ja pyritään siihen, että treeneistä lähtee kotiin hyväntuulisia pelaajanalkuja.

Lapsia tullaan myös kannustamaan monipuoliseen liikuntaan.

Joukkueenjohdon tehtävät

Joukkue ei tule toimeen ilman vanhempien panosta. Joukkueenjohtaja tai -johtajat, rahastonhoitaja, varustevastaava ja huoltajat tulevat vanhemmista. Lisäksi joukkueisiin tarvitaan valmennusapua valmentajana, apuvalmentajana ja ohjaajana.

Joukkueenjohdon tehtävänä on laatia ja vastata joukkueen budjetista, joukkueen laskutuksista, laskujen maksuista sekä tiedottamisesta lasten vanhempiin päin. Joukkueenjohto on myös yhteyslinkki seuran suuntaan. Apu toiminnan aloittamisesta tulee seuralta ja seuratyöntekijät ovat joukkueenjohdon apuna kauden aikana.

Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu täällä

Ilmoittautumisen yhteydessä kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan joukkueen toiminnasta tiedottamiseen ja pelaajien lisäämiseen myClub-toiminnanohjausjärjestelmään. MyClub toimii joukkueiden virallisena tiedotus- ja tapahtumakanavana sekä seuran jäsenrekisterinä.

Lisätietoja toimisto(at) porvoonsalibandyseura.net

Junioreiden maalivahtikoulutus valmentajille pe 31.8. (15.08.2018)
Koulutus on suunnattu kaikille Porvoon Salibandyseuran juniorijoukkueiden valmentajille. Aika: pe 31.8.2018 klo 18:00-19:30 Paikka: Kokonhallin luentotila ..

SunSäbä rantautuu Porvooseen lauantaina 18.8. (09.08.2018)