G11-pojat (2011-syntyneet) kaudella 2018-19

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

PSS:n G-poikien joukkueen harjoitukset ovat käynnissä. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan harjoituksiin!

Harjoitukset / vakiovuorot syys-huhtikuu

Tiistaisin klo 16:30-17:30 Albert Edelfeltin koululla
Lauantaisin klo 11:30-12:30 Albert Edelfeltin koululla

HUOM! Peruutukset ja poikkeukset ilmoitetaan joukkueen myClub-tilillä. Ilmoittaudu siis mukaan, mikäli myClubiin et vielä pääse.

Joukkueen toiminnasta

G-pojilla kauden harjoituksia tulee keskimäärin kahdesti viikossa. Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton aluesarjaan, jossa turnaustapahtumia pääkaupunkiseudulla tulee n. 6-8 peliryhmää kohden. Joukkueen huoltajien ja valmentajien aktiivisuuden ja innokkuuden myötä joukkueet voivat halutessaan osallistua muihinkin tapahtumiin.

Seuramme nuorimmat pelaavat ilman ottelu- tai sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on, että lapsi on kiinnostunut lajista ja liikunnasta ja haluaa oppia uutta ja pitää hauskaa.

Harjoituksissa mennään lasten ehdoilla ja pyritään siihen, että treeneistä lähtee kotiin hyväntuulisia pelaajanalkuja.

Lapsia tullaan myös kannustamaan monipuoliseen liikuntaan.

Joukkueenjohdon tehtävät

Joukkue etsii joukkueenjohtajaa ja muita taustahenkilöitä!

Joukkue ei tule toimeen ilman vanhempien panosta. Joukkueenjohtaja tai -johtajat, rahastonhoitaja, varustevastaava ja huoltajat tulevat vanhemmista. Lisäksi joukkueisiin tarvitaan valmennusapua valmentajana, apuvalmentajana ja ohjaajana.

Joukkueenjohdon tehtävänä on laatia ja vastata joukkueen budjetista, joukkueen laskutuksista, laskujen maksuista sekä tiedottamisesta lasten vanhempiin päin. Joukkueenjohto on myös yhteyslinkki seuran suuntaan. Apu toiminnan aloittamisesta tulee seuralta ja seuratyöntekijät ovat joukkueenjohdon apuna kauden aikana.

Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu täällä

Ilmoittautumisen yhteydessä kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan joukkueen toiminnasta tiedottamiseen ja pelaajien lisäämiseen myClub-toiminnanohjausjärjestelmään. MyClub toimii joukkueiden virallisena tiedotus- ja tapahtumakanavana sekä seuran jäsenrekisterinä.

Lisätietoja toimisto(at) porvoonsalibandyseura.net

Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle (09.09.2018)
Mister PSS Keijo Sainio pokkasi Uu­si­maa Aree­nal­la jär­jes­te­tyn Jump In -ta­pah­tu­man yh­tey­des­sä Vuo­den seu­ra­toi­mi­ja­pal­kin­non, ja todellakin ansioista..

Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa (26.08.2018)
Perinteinen salibandyn naisten ja alle 19-vuotiaiden tyttöjen Suomi-Ruotsi tapahtuma järjestetään Porvoossa Kokonhallissa lauantaina 1. syyskuuta. Naisten joukkueessa..

Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 17.9. (24.08.2018)
Tyttöjunioreiden valmentajille pidetään palaveri maanantaina 17.9.2018 klo 17:15 - 18:15. Kaikista seuran tyttöjuniorijoukkueista odotetaan valmennusta paikalle..

24.08.2018  Poikajunioreiden valmentajapalaveri ke 5.9.
15.08.2018  Junioreiden maalivahtikoulutus valmentajille pe 31.8.
04.06.2018  Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön
24.05.2018  Kauden 2017-2018 päättäjäisissä palkitut
04.04.2018  Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen